Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Effekten av ekstra vekt på gass kjørelengde

Ekstra vekt i eller på et kjøretøy påvirker gass kjørelengde fordi motoren må jobbe hardere for å bære den . Bilistene bør fjerne overflødig vekt fra et kjøretøy , inkludert unødvendige elementer i en bil i bagasjerommet , for å forbedre gass kjørelengde . Overvekt

Ifølge US Federal Trade Commission , bærer en ekstra 100 pounds i bilens bagasjerom senker typisk gass kjørelengde med så mye som 2 prosent . Også transport av elementer på et takstativ fører til luftmotstand og reduserer drivstofforbruket med 2 prosent .
Overvektige Drivers

En overvektig driver også kan føre til tapt drivstofføkonomi . En 2006 University of Illinois studie fant at amerikanske sjåfører avfall nær 1 milliard gallons i bensin årlig på grunn av fedme . Vekten av den gjennomsnittlige amerikaner økte med 24 pounds fra 1960 til 2002 .
Snow and Ice

Den ekstra vekten av snø og is stablet på en kjøretøy reduserer også gass kjørelengde . Ifølge Utah Geological Survey, store mengder snø og is på et kjøretøy forstyrrer aerodynamikk og i sin tur øker vekten og dra av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135511.html

Previous:
Next:

bensin