Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan pumpe gass til din bil

Lover i Oregon og New Jersey forby selvbetjente bensinpumper. Hvis du bor i eller reise i ett av disse landene, vil en ledsager pumpe gass for deg. Likevel, hvis du lar staten, vil du sannsynligvis nødt til å vite hvordan man skal pumpe gass selv, med full service stasjoner kan være en sjeldenhet i andre stater. Heldigvis kan du være vellykket på å pumpe gass til bilen din med litt omtanke og en systematisk tilnærming. Instruksjoner
en

Bestem på hvilken side av bilen din gass tank er plassert og trekke opp sammen med gassen pumpen med gasstanken døren på tvers fra pumpen. Sette bilen i "Park" og slå av tenningen.
2

Åpne døren til din gass tank, og ta av bensinlokket ved å vri den i en retning mot klokken. Plasser gasskappe på et sted hvor du vil huske å sette den på igjen når du er ferdig med å fyre opp under bilen.
3

Velg om du vil betale på pumpen eller du vil betale ledsager ved å velge riktig alternativ fra kortleseren skjermen på bensinstasjon pumpen. Sveip kredittkortet ditt gjennom kortleseren, og følg instruksjonene på kortleseren skjermen, eller vent til du er ferdig med å fyre opp å betale.
4

Velg karakteren drivstoff du ønske å kvitte seg inn i bilen din ved å trykke på knappen merket korrekt plassert på forsiden av bensinpumpe. De tre graderinger av bensin er vanlig med et oktantall på 85-87, middels kvalitet med en rating på 88-90 og premie med en rating større enn 90. Se etter en spak som du kan skyve eller slå for å tilbakestille pumpen til null hvis det ikke er noen knapper.
5

Grab gassen pumpen håndtaket henger på bensinstasjon pumpen og trekk det. Plasser munnstykket av bensinpumpe inn i bensintanken åpningen på kjøretøyet. Trekk tilbake på avtrekkeren plassert på håndtaket. Gass vil begynne utlevering i bilen.
6

Overvåk bensinstasjon pumpedisplay å finne ut hvor mye drivstoff har blitt utlevert i bilen. Du kan se på antall liter eller den faktiske prisen du betaler for den mengden gass du har utlevert. Slipp avtrekkeren hvis du ønsker å slutte å fyre opp når som helst. Hvis du ikke gjør det, vil det utløse avskåret når bensintanken er full.
7

Trekk bensinpumpe bakover til spissen er den eneste delen i åpningen. Tapp den forsiktig for å tillate en hvilken som helst gass i enden av munnstykket til å falle tilbake inn i gasstanken. Trekk munnstykket ut og erstatte gassen pumpen på holderen.
8

Skru bensinlokket tilbake på gasstanken åpning i en klokke-messig bevegelse. Lukk døren til gasstanken sikkert. Hente kvittering fra stasjonen pumpe eller gå inne på stasjonen eller til kiosken for å betale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135309.html

Previous:
Next:

bensin