Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre en BMWs gass kjørelengde?

Stigende gasspriser er en alvorlig bekymring for mange bilister. Kostnaden av gass betyr at mange sjåfører må finne måter å spare for å betale for sine økte transportkostnader. Men mange mennesker ikke innser at de kan spare penger på gass bare ved å gjøre noen små endringer som vil øke drivstoff effektiviteten av sine biler. Instruksjoner
en

Fyll bensintanken med drivstoff med riktig oktantall. Mange BMW behov premium blyfri, brukerhåndboken vil fortelle deg hva drivstoff er best for din modell BMW
2

Accelerate sakte når du flytter fra en stoppet posisjon
tre..

forutse stopper fremover. Ved å ta foten av gassen og kystfart for så lenge du kan før du begynner å bremse, i stedet for å akselerere til stopplys og stoppskilt, kan du spare betydelige mengder gass.
4

Redusere vekten av fjerne elementer fra bagasjerommet og passasjerer seter. Økt vekt er økt belastning på motoren din og økt byrde betyr at bilens motor må bruke mer gass for å flytte bilen.
5

opprettholde anbefalt tune-up plan for din bil. Dette vil hjelpe motoren går bedre og bruker mindre drivstoff.
6

Bytt ut BMWs elektronisk styreenhet (ECU) med en som er innstilt til å være mer økonomisk. Disse kan kjøpes fra ettermarkedet BMW deler forhandlere og vil finjustere BMWs motoren for å bruke mindre gass. Denne endringen vil negativt påvirke bilens hastighet, men bedringen i gass kjørelengde kan være en verdig trade-off for deg.
7

Sørg for at dekkene er alltid skikkelig oppblåst og har tilstrekkelig mønsterdybde. Riktig inflasjonsnivå kan bli funnet på sideveggene på dekkene og slitebanen bør være mer enn 1/16th-inch dyp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135171.html

Previous:
Next:

bensin