Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Måter å øke gass kjørelengde

Økende gass kjørelengde sparer penger og miljøet, men det krever noen endringer i måten vi kjører, plan og ta vare på våre biler. Bilene vi kjøper har en stor effekt på hvor mye gass vi bruker, men selv om du ikke kjøper en ny bil, kan du øke drivstoffeffektivitet av bilen ved å endre noen enkle ting. Driving tips for bedre gass kjørelengde

Hver gang du tråkker på gassen, er du øker mengden drivstoff som blir satt inn i bilen. Ved akselerasjon, gjør det sakte og jevnt. Hard akselerasjon og bremsing kan bruke opp til 33 prosent mer gass på motorveien hastigheter. Holde til fartsgrensene også bidrar til å holde bensin kostnadene nede. EPA anslår at for hver fem kilometer i timen at en bil går over 60 km /h, er økningen i drivstofforbruk som å betale $ 0,24 mer per gallon av gass. Så øker hastigheten gradvis og bruke cruise control for å spare penger.
Vedlikehold for å forbedre gass kjørelengde

holde bilen opprettholdes er et viktig skritt for å få bedre gass kjørelengde. En maskin, slik som en bærer, som er godt smurt og ren løper bedre enn en som ikke er tatt vare på. Siden det går jevnere, vil den bruke mindre drivstoff for å holde det gående. Tuning bil eller erstatte en defekt oksygen sensor kan spare mellom 4 og 40 prosent på drivstoff. Vær sikker på at dekkene er oppblåst riktig også. Dekkene ruller bedre og jevnere når de er fylt opp til sitt anbefalt lufttrykk.
Trip Planlegger å øke Fuel Efficiency

Planlegg turen din til å utføre så mange ærender som mulig i én tur. Dra på shopping en gang i uken og lage lister for å være sikker på at du får alt du trenger. Hvis du trenger noe annet i løpet av uken, stoppe på vei hjem fra jobb, eller når du er ute og kjører andre ærend. Når du har flere steder å stoppe, planlegge turen i et sirkulært mønster, hvis mulig og prøve å gå til lengst stopp først, noe som gir bilen tid til å varme opp før du slår den av. Så når du gjør de andre stopper, har bilens motor en bedre sjanse til å fortsatt være varm når du kommer ut. Motorer kjøre jevnere når de blir varmet opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135191.html

Previous:
Next:

bensin