Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 2000 Honda Civic

The 2000 Honda Civic er en drivstoff-effektiv økonomi bil som er romsligere enn andre biler i samme klasse. Honda biler er kjent for sin driftssikkerhet, gode utseende, komfort og lang levetid. Selv om den kraftige S1 motor allerede bruker drivstoff effektivt, vil sunn fornuft tips hjelpe deg å høste ytterligere innsparinger på bensin og beholde mer penger i lomma for andre behov. Instruksjoner
en

List alle dine ærend som krever at du bruker din Honda Civic og gjøre dem alle på en tur, eller på vei til eller fra andre aktiviteter.
2

Lysere lasten i bagasjerommet og bære bare nødvendige elementer som du kan trenge i tilfelle en nødsituasjon.
3

Ta 2000 Honda Civic for vanlig motor tune-ups. Et riktig kjører motoren vil brenne mindre drivstoff.
4

Endre luftfiltre så ofte som Honda anbefaler det. Du kan finne anbefalingene i brukerhåndboken.
5

Brake og akselerere sakte og jevnt. Rask akselerasjon og aggressiv kjøring kan bruke opp til 33 prosent mer drivstoff under landeveiskjøring og fem prosent mer i byen, ifølge Fuel Economy nettstedet.
6

Opprettholde en konstant hastighet når det er mulig, spesielt i motorveien kjøring. Dette vil hjelpe din Honda Civic å være mer drivstoff-effektive. Bruke cruise control på motorveien er en effektiv måte å opprettholde hastigheten.
7

Sjekk din fartsgrensen. Lovene eksisterer for å beskytte ikke bare sjåføren, men å kutte ned kaste bort drivstoff i vårt miljø.
8

Slå av bilen når du trekker inn en parkeringsplass for å snakke med noen i noen minutter eller glemmer noe i huset og trenger å gå tilbake i noen sekunder. Forsinkelser kan oppstå, og du vil kaste bort gass mens bilen går på tomgang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135413.html

Previous:
Next:

bensin