Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan finne ut hvor mye din bil veier

Det er mange grunner til at du kanskje trenger å vite hva bilen veier , og det er noen få enkle ressurser til å finne ut . Instruksjoner
en

Online auto kilder som listen spesifikasjonene til biler og lastebiler vil også generelt liste egenvekt . Noen av disse nettstedene er listet nedenfor . På Kelley Blue Book , kan du søke på kjøretøyet etter merke og modell , og deretter velger Spesifikasjoner og det vil bli oppført som egenvekt. På Edmunds , søkjer du i bilen , vil Anmeldelser og spesifikasjoner fanen og deretter spesifikasjon og vekten bli funnet igjen som egenvekt. Du kan også se i de fleste forbruker rapporter som lister opp spesifikasjoner og detaljer om hvilken som helst bil .
2

kjøretøy manualen bør ha vekten oppført for din bestemt merke og modell . Husk at hvis du har lagt til ekstrautstyr til bilen din via forhandler eller eie din egen , vil den vekten sannsynligvis komme i tillegg til den publiserte tall i manualen .
3

Look på innsiden av førersiden dørkarmen for en plate som heter , " Tire and Loading Information. " de fleste platene vil gi deg vekten av bilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146090.html

Previous:
Next:

driving Safety