Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Viktige årsaker til motorsykkelulykker

Motorsykler kolliderte med et annet kjøretøy står for halvparten av motorsykkelen accidents.Alcohol også spilt en betydelig rolle i årsaken til ulykker, ifølge National Highway Safety Transportation Administration. Det var 103 000 motorsyklister skadet i 2007 og en annen 5154 drept. "Per kjøretøy mil reiste, motorsyklister er omtrent 35 ganger mer sannsynlig enn personbil beboerne til å dø i en trafikk krasj," byrået sa i sin Traffic Safety Report for 2007. Motorsyklist Dødsulykker

Den føderale byrået sier 50 prosent av motorsyklist drepte i 2007 involvert et annet kjøretøy. Byrået bemerket at mer enn tre fjerdedeler av disse ulykkene involverte motorsykler ble truffet i fronten av et annet kjøretøy. Byrået sa videre at 40 prosent av dødsulykkene skjedde da den andre bilen var å slå til venstre og motorsyklisten skulle rett, passerer eller forbikjøring av bilen.
Hunt Rapporter

En annen studie, utført for University of Southern California av forsker Harry Hunt, fant at "svikt i bilistene å oppdage og gjenkjenne" motorsykler var en viktig årsak til ulykker. "Føreren av den andre bilen involvert i kollisjon med motorsykkel så ikke motorsykkelen før kollisjonen, eller ikke se motorsykkelen før for sent å unngå kollisjonen," rapporten oppgitt. Rapporten har også bemerket at uoppmerksomhet til kjøring av motorsyklister også var en faktor i ulykker.

Alkoholpåvirkning

Motorsyklister som drikker alkohol så kjører vi er mer sannsynlig å være involvert i dødsulykker enn bilførere, sier National Highway Safety Transportation Administration. I 2007, 28 prosent av motorsyklister som døde hadde blod alkohol nivåer av 0,08 g /dl eller høyere, sa det. The Hunt Report, som studerte ulykker i Los Angeles-området, fant at alkohol var en faktor i nesten halvparten av ulykkene.
Enkelt Motorsykkel Ulykker

Mest enkelt motorsykkel ulykker involvert treffer en fast gjenstand eller fartsovertredelse når veien er dårlig, vi sa begge studiene. Mange stater legg varseltegn på vegprosjekter forteller motorsyklister å fortsette med forsiktighet.
Unngå Ulykker

Basert på funnene i disse to studiene, motorsyklister må ta hensyn når de rir. De videre bør unngå å bruke alkohol før klatring på sykkelen sin. Motorsyklister bør være godt kjent med sykkelen sin, som Hunt Report fant en høy forekomst av ulykker blant førere som hadde brukt en sykkel mindre enn fem måneder. The Transportation Safety Board foreslår ryttere ta en utdanning kurs for å gjøre seg kjent med motorsykkel regler og forskrifter. Selv om mange stater ikke krever hjelmer, sa begge studiene iført hjelmer reduserer alvorlighetsgraden av hodeskader, og kan også spare en rytter liv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146232.html

Previous:
Next:

driving Safety