Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Effektiviteten av Deer Plystrer

Enhver sjåfør som har opplevd slående en hjort i veibanen vet at det kan kan føre til omfattende skader på et kjøretøy, og kan være en alvorlig sikkerhetsrisiko. Feste hjort plystrer til en bil er en måte drivere forsøke å skremme reinen fra nærmer veien. Mye debatt har blitt reist om disse fløyter er faktisk effektiv, og flere studier har blitt gjennomført i dette området. Deer Whistle Basics

En hjort fløyte er en to-tommers lang ultralyd enhet montert på støtfangeren på en bil. Med hastigheter på mer enn 30 km /h, en skingrende tone som er hørbar for mennesker, men produsentene hevder er hørbar for hjort fra opptil en kvart kilometer unna, avgir fra enheten, som antas å skremme hjorten unna. I noen stater, statlige troopers montere plystrer på sine patruljebiler i et forsøk på å avverge hjort off.
University of Geogia Study

Forskere ved University of Georgia konkluderte at hjort fløyter montert på biler ikke produserer ultralyd som var hørbar for hjort, selv om lave frekvensene ble produsert når fløyta ble blåst muntlig. The Georgia vilt og fisk avdeling fant at etter å observere flere hundre hendelser der biler som frakter hjort fløyter nærmet hjort, gjorde de ikke reagerer.
University of Wisconsin

En studie utført ved University of Wisconsin konkluderte med at hjort ikke svare på plystre, selv når førerne var godt innenfor kvartalet-milsgrensen utpekt av produsentene. Noe som blokkerer signalet av fløyta som sto mellom det og hjort vil også hindre hjorten fra å motta den. Ifølge studien, gjorde helt unødvendig produsere en ultralyd i hastigheter på mer enn 30 km /h, men det var intet som tyder på at hjorten hørt det.
Farm Journal
< p> En 1993 Farm Tidsskriftsartikkel indikerte at Ohio State Police hadde liten suksess når du installerer hjort plystrer på sine biler, så det var ingen målbar nedgang i antall kollisjoner med hjort og sitert en studie utført av verdens samfunn av beskyttelse av dyr som sier at de plystrer var ineffektive når man holder hjort eller andre dyr fra krysse en motorvei, rendering plystre ubrukelig.
Andre metoder

Siden disse studiene konkluderer med at hjort fløyter er ineffektive når hindre hjort fra nærmer seg eller krysse en vei, faller mye av ansvaret for å unngå hjort på sjåføren. Når du kjører i løpet av dagen i et område med en tung hjort befolkningen, må føreren til å ta ekstra forholdsregler ved å redusere hastigheten og være spesielt oppmerksom på. Dessverre, siden hjort er mest aktive etter mørkets frembrudd, de ofte gå usett før det er for sent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146170.html

Previous:
Next:

driving Safety