Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Alberta Motor Vehicle Safety Inspection Krav

Alberta Transport krever at sjåførene har bilen inspisert for å sikre sin sikkerhet for veien. Vehicle inspeksjon regulering faller under Traffic Safety Act. Provinsens inspeksjon krav løse flere typer kjøretøy, plasserer begrensninger på bilens utstyr, og skisserer hva du må gjøre dersom kjøretøyet ikke klarer en inspeksjon test. Typer
p Det er tre klassifiseringer av kjøretøy under Albertas inspeksjon forskrifter: berging, ombygd og uopprettelige. Hvis kjøretøyet er utpekt som berging, som betyr at det kan bygges opp igjen, må du fullføre en inspeksjon før du kan registrere kjøretøyet. En ombygd bil vil alltid bli utpekt som sådan. Du har ikke tillatelse til å registrere et uopprettelige kjøretøy - det eneste alternativet er å selge det for skrap
utstyr

Under Albertas kjøretøy utstyrsforskrifter, du ". re nødvendig for å opprettholde en viss standard for bilens utstyr. § 3 skisserer at noe utstyr eller sikkerhetssystem som er installert av produsenten, skal være i god stand, slik som anti-lock bremser, frontlykter og signaler. Det er minstestandarder for baklyktene, reflektorer og barneseter. Kjøretøyer som busser, trailere og motorsykler har sine egne spesifikasjoner.

Teknikere

Du må ha en passende lisens til å inspisere kjøretøy i Alberta. § 46 i veitrafikkloven sier at en person ikke tillatt å inspisere et redskap for det formål sertifisering hvis de holder en lisens som et redskap inspeksjon tekniker og har inspisert kjøretøyet i samsvar med loven. Alle kjøretøyer som gjennomgår en inspeksjon skal være trygg å bruke på veier ved ferdigstillelse.
Inspeksjon utstyr

En lisensiert inspeksjon anlegget er vanligvis en automotive bil butikk eller en tjeneste stasjon med et verksted. Et anlegg har en lisens for to år. Når du søke om å bli en inspeksjon anlegget, vil regjeringen gjennomføre en revisjon, som består av verifisering av anlegget lokaler, utstyr og evner til å gjennomføre inspeksjoner. The Alberta Motor Vehicle Industry Council (AMVIC) bestemmer lisens valgbarhet.
Mislyktes inspeksjon
p Hvis kjøretøyet svikter inspeksjon, har du et middel til regress. Ifølge Alberta Transport, innen 10 dager etter sviktende kontroll, må du ha bilen reparert for å unngå ekstra kostnader. Men hvis du får bilen din kontrolleres på nytt i løpet av de 10 dagene, vil det ikke være noen ekstra kostnad for ny inspeksjon. Du har 14 dager på å registrere kjøretøyet etter at du har mottatt en inspeksjon sertifikat, eller det vil utløpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146057.html

Previous:
Next:

driving Safety