Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Er hva de betongplater i parkeringsplasser Called?

Ofte når vi går til en flyplass, ser vi av betong i parkering områder og langs veier. Disse betongplater kalles Jersey barrierer og er designet for å dirigere trafikken og beskytte fotgjengere. Historie

Jersey barrieren ble først utviklet i California, men gjort populært i New Jersey i 1950. Muligheten for disse betongplater til direkte trafikk har gjort dem populære blant kjørebanen ingeniører.
Egenskaper

Jersey barrierer ser ut som små betongvegger ca 3 meter høye. De er bredere ved bunnen enn ved toppen for å gi stabilitet. De kan være permanente konstruksjoner eller midlertidig og bevegelig.
Størrelse på en midlertidig Barrier

fleste barrierer på flyplasser er midlertidige og er utformet for å beskytte passasjerene som de gå i parkeringsplasser og langs veier. Hver av disse barrierene er normalt 10 meter i lengde.
Fordeler

biler som kolliderer med Jersey barrierer normalt preller av uten å skade passasjerene. I tillegg kan midlertidige Jersey barrierer enkelt flyttes med anleggsmaskiner som gir fleksibilitet som flyplassen planene endres.
Advarsel

Jersey barrierer er vanligvis plassert direkte langs kanten av en kjørebane . Hvis du kjører ved siden av en Jersey barriere, er det ikke rom for å trekke av veien hvis bilen har et mekanisk problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146306.html

Previous:
Next:

driving Safety