Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan kjøre en scooter i vinter

Som bruker andre kjøretøy, kan riding en scooter være farlig uansett tid på året. Til tross for deres mangel på beskyttelse, er det vanlig, men for folk å ri scootere i vinter. Ved å ta de riktige forholdsregler og bruke riktig sikkerhetsutstyr og klær, kan scooter riding faktisk være praktisk i vinter. Bruk sunn fornuft og følge trafikkreglene, og du bør være helt fint. Du trenger:
Helmet
Riktig eyewear
Riktig hjelm
frontrute
Riktig klær
lukket-toe sko eller støvler
sett av grunnleggende verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Før du sykler helst på året, er det viktig at scooter er i riktig mekanisk tilstand. Dekk bør ha nok av slitebanen og riktig mengde luft, speil må være riktig justert, må horn for å være i stand og alt av belysning må jobbe. En frontrute er også et klokt valg å tilby beskyttelse mot elementene. Det er en god idé å ha en grunnleggende sett med verktøy om bord med deg hvis små justeringer må gjøres mens du er på veien.
2

Sørg for at dine klær valg er varme og at du bruker flere lag. Lag med klær er nyttig, hvis du blir for varm og trenger å kaste noe, vil du fortsatt være beskyttet mot elementene. Jakker, kan bukser og hansker laget med vanntett stoff som bidrar til å holde deg tørr under våte forhold. Også vurdere iført en neopren ansiktsmaske (tilgjengelig på de fleste motorsykkel butikker) for å holde ansiktet varm ved å holde vinden ute. De er ofte tilgjengelig trykt med en rekke morsomme og interessante design. Noen scooter ryttere også bære en ridning forkle som tilbyr ekstra dekning og beskyttelse for bena. Close-toed sko eller støvler skal alltid brukes.
3

Velg riktig sikkerhetsutstyr. Tallrike hjelm stiler er tilgjengelige, og en hjelm skal alltid være varm uansett loven i ditt område. For vinteren riding, er en full-faced hjelm med visir anbefales. Denne typen hjelm beskytter hode og ansikt og gi ekstra varme. Det er en god idé å bruke et anti-tåke spray (tilgjengelig på motorsykkel butikker og auto deler butikker) for å hindre at ansiktet skjold fra dugger. Hvis du bære en hjelm uten visir, sørg for at du bruker vernebriller for å holde vind og regn ut av øynene.
4

Følg lovene i staten i forhold til reglene i veien. Om vinteren er det viktig å sørge for å også være oppmerksom på omgivelsene og været. Hold sikker forskjell bak biler for å tillate dem å ha plass til å trygt slå foran deg og drive sine bremser. Hvis du sykler med andre motorsykler eller scootere, sitte i en forskjøvet mønster slik at hver rytter riktig synlighet. Kjør alltid med frontlys på å øke synligheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146420.html

Previous:
Next:

driving Safety