Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hva er årsaken til servostyring Bremser til Shut Down?

Servo og makt bremser er uten tvil de to bildeler funksjoner med størst innvirkning på driving letthet. De kan være viktigere enn oppfinnelsen av automatgir. Slå girene manuelt kan irritere noen mennesker, men det krever ikke mye styrke. Dreie hjulet uten servostyring eller trykke ned bremsen uten strøm bremser pleide å være anstrengende oppgaver. Servostyring og Power Bremser

Så kom servostyring og bremser: I utgangspunktet fungerer en væske som et mellomledd mellom sjåfør og funksjon. Med strøm bremser, presser pedalen utøver press på en spesielt kalibrert væske som setter eget trykk på bremsene. Føreren behøver ikke å svette for å bringe bilen til en stop.Therefore, når servostyring og makt bremser stengt, har en sjåfør grunn til bekymring. Det kan være farlig fordi svært få sjåfører er flinke til å kjøre uten disse fasilitetene. Det kan også signalisere andre defekter i bilen.
Servostyring tap

Servo tap har en rekke årsaker. Det er en slangeklemme som forbinder væskeslange til styringsgruppen væske kjøligere. Selv en mindre åpning i denne klemmen segl kan tillate væske å lekke. Som lekkasjer, servostyring flagg over tid. Dreie hjulet er ikke bare vanskeligere, men denne tilstanden skader servopumpe

forebyggende tiltak:. Hvis du kjøper en bil til en forhandler, be forhandleren om å kontrollere kraften steeling klemmen å sikre at det er både nye og fungerer.

En annen årsak til servostyring tap er en pumpe svikt på grunn av en punktering i væskeslange. Som med en ineffektiv klemme, vil varsling av en slange misdannelse være vanskeligheter med enkel styring.
Strøm Brake tap

Når det gjelder bremsevæske, en driver må tillate bare en godkjent type væske inn i bremseslanger

inkrementell, delvis tap av bremsepedalen fasthet er bare naturlig:. bremsevæske nivåer faller litt som bremser alder. Men hvis nivået av fasthet faller drastisk, trenger bilen en mekaniker umiddelbar oppmerksomhet.
P Hvis du kjører, og bremsene plutselig føles mye mykere når du trykker på dem, stopp bilen. Trykk bremsene i repetisjoner som du stopper. Dette bidrar til å bygge mer press på den skrantende brems linjer. Gradvis trekke på håndbrems på samme tid.
Konklusjon

Drivere trenger ikke å vente for mekaniske feil å ta affære. Du kan enkelt forhindre stress og sikkerhetsrisiko forbundet med brems tap hvis du ta en enkel forholdsregel:. Regelmessig service

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146277.html

Previous:
Next:

driving Safety