Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan reise med Cats

Reise med noen kjæledyr kan være en skremmende opplevelse. Nøye planlegging kan gjøre det en enkel og morsom tid for alle. Reiser med kattene er en helt annen opplevelse enn å reise med hund. Du trenger
stort lerret fold-up hund carrier
søppel boksen og søppel
Litter scooper
Små skåler for vann og mat
kattemat
Håndklær
Spray renere
Papirhåndklær
avis
stor plastpose
Små plastposer
Vis flere instruksjoner
Gathering Your Cat Stuff
en

Kjøp en stor hund carrier. Det bør være store nok til å huse opptil fire katter med masse plass for dem å vandre rundt i. Sett kattemat i en lukket beholder. Dekke hele søppel boksen med en stor plastpose. Har alle forsyninger oppbevares i bilen før du starter ditt eventyr.
2

Sett opp hund carrier i huset flere dager før turen, og la kattene vandre inn og ut for å bli vant til det. Still det med avisen (i tilfelle ulykker).
3

Sjekk for hoteller som godtar kjæledyr før du begynner på turen. Du kan sjekke på nettet for dette. Sørg for å finne ut om de har en kostnad for kjæledyr. Husk at det gjør det å reise mye lettere å transportere kattene til et rom i første etasje.
4

Legg hund carrier i bilen og bære kattene i en om gangen. Sørg for at den er nøye pakket opp etter kattene er inne. De fleste katter kan gå hele dagen uten å bruke en søppel boksen eller spise. Reiser i en bil er generelt utfordrende for katter, så de vil ofte sove hele dagen.
5

Når du ankommer hotellet, må du huske å ta alle katt ting inni. Sett opp mat, vann og søppel boksen. Bring i carrier med katter. La kattene ut, og de vil spise og bruke søppel boksen. Sørg for å sette avisen under søppel boksen.
6

neste reise dag, samle opp mat og utstyr. Sett kattene i carrier før du legger den til bilen. Katter får lett skremt, så dette er en måte å sørge for at katter er trygt i karrieren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146161.html

Previous:
Next:

driving Safety