Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan legge en motorsykkel på en Trailer

Hvis du er ute og reiser lange avstander med motorsykkelen, eller trenger å ta motorsykkelen til service, kan du ønsker å tilhengeren din sykkel for turen. Laster motorsykkelen på en tilhenger for transport tar mindre enn 15 minutter, og kan gjøres med liten eller ingen hjelp fra venner. Du trenger
TrailerMotorcycleHeavy tie-down strapsRamps (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Forbered traileren for lasting. Kontroller at tilhengeren er fri for rusk og er i trygge, operativ stand. Test tilhengerens lys for å sikre at de er i forsvarlig stand.
2

plassere ramper på baksiden av tilhengeren. Du kan kjøpe metall lasteramper til enhver auto deler butikken. Bunnen av rampen skal plasseres flatt på bakken, slik at toppen av rampen vil være på nivå med tilhengeren. Dette vil gjøre det mulig å kjøre motorsykkel på tilhengeren med liten innsats.
3

forsiktig ri på motorsykkelen opp ramper og på hengeren.
4

Plasser motorsykkelen trygt i sentrum av tilhengeren, og senk støtten til gulvet av tilhengeren.
5

Sikre motorsykkel på tilhengeren ved hjelp av tie-down stropper. Du bør bruke et minimum av fire tie-down stropper for å feste motorsykkelen til hver side av tilhengeren på foran og bak på sykkelen. Hvis du har mer enn fire, kan du ønsker å bruke dem til å sørge for at sykkelen vil bli holdt på plass i tilfelle at en av tie-downs pauser. Du kan kjøpe tie-down stropper til enhver auto deler butikken eller motorsykkel forhandler. Mens det finnes flere forskjellige typer av festepunkter stropper, den beste typen som skal brukes for denne jobben er heavy-duty nylon tie-down stropper med skraller og metall ankere i hver ende. Bare koble en av krokene på enden av båndet ned på siden av tilhengeren. Fest den andre enden av båndet ned til motorsykkelen, og bruk skralle å stramme tie-down så stramt som du kan få det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146101.html

Previous:
Next:

driving Safety