Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan få en førerkort i Minnesota

For å nyte privilegiet av kjøring i Minnesota, må du ha en gyldig Minnesota førerkort. Hvis du har et førerkort fra en annen stat og flytte til Minnesota, krever statlige loven at du får en Minnesota lisens innen 60 dager etablere bosted i staten. Mens noen stater tillater deg å automatisk overføre lisensen, gjør Minnesota ikke. Derfor må du følge de fleste av de samme prosedyrer andre følger når du søker et førerkort i Minnesota. Du trenger
Førerinstruksjon
konsesjonssøknad
Påmeldingsavgift
Vis flere instruksjoner
en

Vent til du er minst 18 år gammel. Hvis du er mellom 15 og 18 år, kan du likevel få et førerkort, men du må først bestå en statlig godkjent kjøreopplæring program, få en lærendes tillatelse, fullføre en Minnesota driver opplæringsprogram og holder en foreløpig lisens for minst ett år . For å finne state-godkjent kjøreopplæring og sjåførens opplæringsprogrammer, ta kontakt med Minnesota Driver og Vehicle Services.
2

få en gratis kopi av Minnesota Førerinstruksjon fra en lokal DVS kontoret. Hvis du ikke ønsker å besøke DVS, kan du få et gratis eksemplar av håndboken fra DVS hjemmeside (se referanser).
3

Studer Minnesota Førerinstruksjon grundig for å lære reglene i veien. Ta praksis tester for å sikre at du kan hente all informasjon i førerens manuell. Det er ingen praksis test i førerens manuell, men du kan ta muntlig praksis tester, eller du kan besøke en nettside, for eksempel Unofficial DMV Guide (se referanser) til å ta praksis tester.
4

Besøk din lokale DVS å ta kunnskap og visjon test. Ingen avtale er nødvendig. Kunnskapen Testen er gratis og tester kunnskapen om de drivende regler. Denne testen består av 40 spørsmål som er i multiple-choice og true-og-feil format. Du må få minst 80 prosent, 32 av de 40 spørsmålene, riktig for å bestå. For å bestå synstest, må normal eller "korrigert" visjon være minst 20/40.
5

Kontakt din lokale DVS å planlegge en førerprøve eller planlegge en test ved hjelp av DVS hjemmeside. Uten en avtale, kan du ikke ta førerprøven. Hvis du har et førerkort fra en annen stat, trenger du ikke å ta veien test, bare kunnskap og visjon test. Du må ha gyldig forsikring for bilen du bruker til å ta førerprøven.
6

Komplett søknad om førerkort. Send inn det aktuelle programmet for å dekke kostnadene for din lisens. For en vanlig "Klasse D" førerkort, er avgiften $ 24. Hvis du er under 18 år, må en forelder eller verge også registrere førerkort søknad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146494.html

Previous:
Next:

driving Safety