Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan du kan overvinne frykt for å kjøre over broer

Psykologer define gephyrophobia som en "unormal og vedvarende frykt for å krysse broer." Bridges gir den eneste passasjen over mange vassdrag, og i noen tilfeller gi hovedårene for trafikk ut av mange byer. Som sådan, kan denne frykten lamme drivere og holde dem fengslet i deres nabolag eller bydeler. Symptomer likne de av et panikkanfall og inkluderer ørhet, svimmelhet og takykardi (rask puls). Forskerne vet ikke den eksakte årsaken til denne fobien, som kan stamme fra en generell frykt for høyder eller klaustrofobi. Instruksjoner
Før du går
en

Plan ut din kjørerute godt i forkant av enhver tur. Vet hvor lang tid det vil ta deg å nå noen broer må du kanskje krysse slik at du eliminere overraskelsesmomentet når du nærmer deg en bro.
2

Informer venner og familiemedlemmer om din frykt, som å fortelle andre om en kamp hjelper deg konfrontere den i det åpne. La venner og familie vet at du ønsker å reise mer og be om deres hjelp i å slå denne utfordringen.
3

Spør en venn, slektning eller nabo til å kjøre deg over en bro som du må bruke mens du reiser, eller leie en sjåfør - noen større interstate broer tilbyr å kjøre en gephyrophobic bil over en bro. Planlegge denne turen for å matche bestemt tidspunkt på dagen når du vil forsøke å kjøre over broen selv. Mens krysset broen, ta hensyn til nivået av trafikk og identifisere noen mentale informasjonstavler for reisen din, slik som broens halvveis.
4

Fjern eventuelle irrasjonelle baser for din frykt for kjøring over broer ved å studere brua må du krysse. Gå til et bibliotek eller online og forskning historien av broen, dens konstruksjon, og identifisere sikkerhetsmessige elementene som brukes i sin konstruksjon. Hvis brua tilbyr en gangsti, kjøre til brua og deretter krysse den på foten et par ganger for å få en følelse av broens strukturell stabilitet.
5

Spør en venn til å følge deg på din første forsøk på å krysse en bro. Alternativt, kan du ringe en venn, og sette din venn på høyttaleren. Engasjere seg i en normal samtale om dagligdagse eller felles emner som en måte å holde tankene distrahert fra tanker om kjøring.
Crossing the Bridge
6

Dra over til siden av veien før du nærmer deg en bro. Ta flere dype åndedrag for å roe enhver spirende angst. Vurdere hva du allerede vet om broen fra krysset den og gå gjennom listen over psykiske skilting.
7

Sett en avslappende blanding av sanger i stereo CD-eller kassettspiller før du nærmer deg en bro. Rulle ned bilvinduene til å føle deg mer avslappet.
8

Fokus på en bestemt ting når du kjører over broen, slik som lisens plate av bilen rett foran deg, hvis du ikke kan snakke med en venn mens krysset broen. Unngå å se til siden og ut over brua, og unngå å se opp på broen og himmelen.
9

telle dine mentale skilting som du passerer dem mens du kjører over broen. Berolige deg med positive tanker om kjøring som du passerer kvart-vei mark, halvveis mark, og så, når du begynner å se hvor den andre siden av broen møter land.
10

Trekk igjen etter broen og ta noen dype åndedrag for å roe noen langvarig spenning. Gjennomgå dine tanker, gratulere deg selv på broen og ringe en venn eller slektning til å la noen vite at du har krysset broen trygt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146214.html

Previous:
Next:

driving Safety