Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan Riktig en overstyring

overstyring er en tilstand som skjer med en bil når tyngdepunktet er påvirket av press for å endre rattet og noen ganger i kombinasjon med påskynde eller bremse ned aa kjøretøy rundt en sving. Overstyring blir ofte snakket om i sammenheng med auto racing, men kan oppstå i normal daglig kjøring. Instruksjoner
en

Forstå årsaken. Måten bilen reagerer på tyngdekraften på en bil kan føre understeer eller overstyring. Flytte rattet gjelder så mange pounds av trykk på forsiden og bakakselen på bilen din. Når en mindre enn selv beløpet er brukt mellom forsiden og baksiden du får problemer. Når bakhjulene presser tilbake med mindre press enn foran da bakhjulene mister grepet, og dette kalles overstyring.
2

Påfør mindre eller mer styring. Hvis du er i en typisk overstyring situasjon som følge av runder et hjørne eller lage en nødsituasjon manøver, så må du styre i motsatt retning av skid. Hvis du er i en makt overstyring hvor du har beveget deg raskt rundt et hjørne og anvendt gass kommer ut av svingen så må du bruke mindre styring. Hvis du er i en etterfølgende throttle overstyring fordi du har tatt din foten av gassen som du slått et hjørne, så bør du søke styring for å motvirke rotasjon.
3

Endre hastighet. I de fleste overstyring situasjoner må du redusere hastigheten. Unntaket er at i en etterfølgende throttle overstyring må du jevnt øke gass. Hvis du er i en pause indusert overstyring greit, men raskt løsne bremsen.
4

Practice trygt. Reading vil bare gi deg en begrenset forståelse av hvordan å korrigere en overstyring. Du må finne et sted hvor du trygt kan øve overstyring situasjoner. En stor tom parkeringsplass kan fungere, men du bør ikke gå for fort for å unngå å spinne ut av kontroll eller bla bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146215.html

Previous:
Next:

driving Safety