Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Slik installerer en Blind Spot Mirror

Eliminer blinde flekker og kjøre tryggere med en blind flekk speil. Denne artikkelen vil hjelpe deg å installere din blindsone speil og også gi deg noen tips for å kjøre tryggere. Instruksjoner
en

Du trenger ikke en dyr bil med spesielle elektronikk som forteller deg når en bil er i blindsonen. Alt du trenger er en billig blind flekk speil.
2

Blind Spot speil kan kjøpes i lokale auto del butikker som Auto Zone og Advanced Auto Parts. Du kan også finne dem på store boksen butikker som Walmart og Target.
3

Mest blindsonen speil har en klebrig overflate på baksiden som holder den til speilet ditt. Før du installerer den, må du rengjøre og tørke overflaten på din side vise speil. For å gjøre dette, bruk en vanlig glass renere og et papirhåndkle. Sørg for at du helt tørke av speilet når du tørker det.
4

Plukk en plass enten på toppen utenfor hjørnet eller bunnen utenfor hjørnet av din side vise speil. Da løsner papiret backing av din blindsone speil og feste det til speilet.
5

Før du kjører, alltid justere speil slik at du kan se ordentlig. Du må gjøre dette selv om du var den siste personen til å kjøre bilen, som du kan ha sittet på en annen vinkel. Din side vise speil skal plasseres gjør at du kan så vidt se utsiden av bilen. Dette vil tillate deg maksimal dekning fra din side vise speil og blindsonen speilet vil bidra til å dekke resten.
6

Når du kjører, sjekke speilene ofte slik at du alltid vet når en bil er i ferd med å trekke opp ved siden av deg. Ikke betaler oppmerksomhet kan føre til side hugge en bil når du skifte kjørefelt. Hvis du er usikker på om det er noen bak deg, se over skulderen din raskt å sjekke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146216.html

Previous:
Next:

driving Safety