Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan endre et flatt dekk på en 2008 Jeep Liberty

Får en flat dekk vil redusere din evne til å kjøre bilen din og kan sette en stopper for eventuelle reise planer du måtte ha. Heldigvis, bytte dekk er en enkel prosess som vil minst tillate deg å komme til en bensinstasjon for å få bilen så på. Det finnes flere ulike prosedyrer for å bytte dekk, avhengig av hva slags bil du har. 2008 Jeep Liberty har alle verktøyene du trenger for å utføre dekkskift i bagasjerommet på bilen, og reservehjul er festet til bunnen av kjøretøyet. Du trenger
Jeep jack
Reservehjul
hjulmutternøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bakdekselet av 2008 Jeep Liberty. Trekk opp låsen for kupé som er plassert på venstre side av stammen. Dette inneholder jekken og hjulmutternøkkel. Ta av luken og ta ut bitene.
2

Plasser jack håndtaket i stasjonen mutteren, som ligger på bunnen av bagasjerommet. Plasser hjulmutternøkkel gjennom hullet i jekken håndtaket for å skape et håndtak. Spinn håndtak i stasjonen mutteren i mot klokka bevegelse for å senke reservehjulet fra under Jeep. Hekt av dekk fra kjeden forsamlingen,
3

Parker bilen på et flatt sted og dra opp på parkeringsbremsen. Giret bør være i "Park" posisjon.
4

Løsne mutrene fra flatt dekk med hjulmutternøkkel, men ikke ta dem på dette punktet. Monter jekkmekanisme og plasser den i hakk på rammen rett bak forhjulet eller under akselen på flatt dekk, for å endre en bakre dekk.
5

Slå jekkskruen til høyre med den oppjekkbare håndtaket for å heve jack. Heve bilen til flatt dekk er helt utenfor bakken. Fjern lug nuts fra flatt dekk og ta det ut av bilen.
6

Plasser reservehjul i det åpne dekket stilling på samme måte den flate dekk lå. Plasser mutrene på det nye dekket og skru dem inn slik at de er festet, men ikke strammet. Slå jekkskruen til venstre for å senke bilen.
7

Trekk til hjulmutrene med hjulmutternøkkel når dekket er på kjøretøyet. Fest flatt dekk til kjeden mekanisme. Lag vinsjen med jack håndtaket og hjulmutternøkkel og spinne stasjonen mutter i bagasjerommet med urviseren for å heve dekket. Plasser alt utstyret tilbake i jack kupé og lukke panelet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/145996.html

Previous:
Next:

driving Safety