Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Slik installerer kjettinger på en Commercial Vehicle

Hvis du kjører en yrkesbil i snø eller værharde sjansene er du trenger for å styre bilen med kjetting. Disse legger grep til dine hjul og hindre lysbilder. For trailere, eller større snø-plog kjøretøy, er kjettinger brukes som forholdsregler og for å manøvrere bilen i isete forhold. Det er en trygg måte å installere disse kjedene. All kommersiell antrekk vil kreve at du utfører installasjonen på sikrest forsvarlig måte. Du trenger
kjettinger
Bungee
Vis flere instruksjoner
en

Park den kommersielle kjøretøy på et trygt sted der du ikke vil stå i fare for å bli truffet av et annet kjøretøy, og ikke hindrer veien. Installer om mulig kjedene i mye av kommersiell kjøring anlegget før du begir deg ut på veien. Hvis du allerede er på veien, trekker traktor trailer eller kommersielle kjøretøy utfor veien ved en rasteplass med nok plass til park og tilbake tilhengeren opp 10 fot.
2

Lay kjettingene ut på bakken like bak hjul, slik at tilhengerens sider av kjettingene strekker seg utover bredden av dekkene på hver side. De faste kroker (single krok på enden av dekket kjeden) ansikt mot innsiden av tilhengeren. |
3

Tilbake tilhengeren opp over kjedene før dekkene er direkte i midten av kjedene selv. Bruk en assistent til å flagge og henvise deg til kjedene.
4

Lop kjedene over dekk slik at de to endene til å møtes på toppen av den kommersielle bilens dekk. Koble kjeden låsemekanisme (jo lenger kroken på utsiden av dekk-kjede) til låsehaken på samme side av kjettingene. Lås denne side av kjedene sammen ved å trekke tilbake på kroken og låse dette på plass.
5

Hook opp den faste krok på innsiden av dekket. I noen nyttekjøretøy en ekstra sikkerhet bungee må være installert. Koble denne over toppen av kjedene som sikrer de to endene sammen.
6

Sjekk din DOT (Department of Transportation) kjede kravet guider i staten du kjører for å se hvilke dekk krever kjedene og installere dem følge trinn 2-5 etter behov. De fleste statene krever kjettinger på alle de ledende drivakselen dekk de utvendige dekk på den andre stasjonen aksel og utenfor dekk av den bakerste trailer aksel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146482.html

Previous:
Next:

driving Safety