Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Snø Chain Bruk Instruksjoner

Tanken på å kjøre på isete, snø-pakket veiene er nok til å gjøre folk flest bo utenfor veiene under tunge stormer. Men mange mennesker, for eksempel lastebilsjåfører, har ikke annet valg enn å jobbe når vinterstormene rammet. Kjettinger er et effektivt produkt for å øke trekkraft på både kommersielle og private kjøretøy. Kjettinger kan virke litt skremmende første gang du bruker dem, men de er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Du trenger
Snø chainsChain tightener
Vis flere instruksjoner
en

Rull hver kjede og legge dem flatt på bakken ved siden av dekkene. Kjettinger er laget av to lange kjeder som løper rundt hele omkretsen av dekket, med kortere kjeder som løper horisontalt over dekket for å øke trekkraften. Pass på at det ikke er noen knop eller folder i kjedene, og at nøkkelhull er på innsiden av dekket og nivået lås på kjedet er på utsiden av dekket.
2

Drape en kjede over hver av de fire dekkene. Kjeden skal sentreres over dekket, med den nøkkelhull-spor over forsiden av dekket. Kjøre bilen sakte fremover til kjedene er trukket under dekk. De vil falle av, men dette vil sette dem i en bedre posisjon til å låse opp på dekk.
3

Begynn med førersiden bakdekket og trekk den indre delen av kjeden sikkerhetskopiere over dekk. Trekk knobby enden av kjeden mot nøkkelhullet og mate kjeden gjennom sporet. Nøkkelhullet sporet har en liten groove på den ene siden som vil holde på rattet for å hindre den fra å falle av.
4

Fest utsiden av kjeden ved å sende den frie enden av kjettingen på utsiden gjennom spak lås. Trekk kjeden så langt gjennom det nivået lås som du kan for å stramme den. Se over dekk for å sikre at de korte kjedene er fortsatt sentrert over dekk.
5

Skyv kjedestrammer gjennom den lille åpningen på spaken låsen, og trekk låsen mot fronten av dekket . Den tightener gjelder innflytelse til låsen til stram kjedene og holde dem fra å komme ut som du kjører.
6

Gjenta denne prosessen på de tre øvrige hjulene for å fullføre snø kjeden søknadsprosessen. Kjøre bilen for en kilometer eller to, stramme kjedene om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146075.html

Previous:
Next:

driving Safety