Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Trafikksikkerhet Fakta

I de siste 25 årene, har en forbløffende 40 000 eller flere personer døde som følge av trafikkulykker. På grunn av dette faktum, har trafikksikkerhet vært fokus for mange i lovgivende forsamling, samt non-profit stiftelser. Med hjelp fra American Automobile Association (AAA), en trafikksikkerhet stiftelse som forsker på årsakene til motorveien krasjer, en årlig trafikksikkerhet rapporten hvis frigitt til offentligheten. Betydning

Hvert år blir trafikksikkerheten fakta utarbeidet av organisasjoner som AAA i innsats for å fremme bevissthet om sikkerheten til alle som er på veien.
Funksjon
med

Trafikksikkerhet fakta blir fulgt etter en gjennomgang av problemer, hendelser og ulykker på motorveien. De brukes til å finne statistikk over noen re-forekommende problemene.

Effekter

I analysere trafikkulykker, kan forskerne fortelle om statene trenger å håndheve slike spørsmål som setebelte lover, mobiltelefon restriksjoner eller barnet passasjer lover.
Typer

Trafikksikkerhet fakta gi publikum informasjon om typer ulykker faktorer som hastighet, svekket drivere, bilbeltebruk, bruk av motorsykkel hjelm og bilsete begrensninger.
Fordeler

vite statistikken i trafikken i år etter år er ofte gunstig for å fremme og bestått nytt lover som vil holde sjåfører og deres passasjerer trygt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146094.html

Previous:
Next:

driving Safety