Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Overhead Barrier faresignalene

Overhead barriere faresignaler blir ofte brukt på veier for å varsle førere av mulige farer og gi informasjon om kjørebane. Disse skiltene er plassert høyt på polene eller på selve barrieren for å hindre hærverk og gjøre dem lett synlig og lesbar for alle sjåfører. Overhead barriere skiltene er også funnet i parkeringshuset strukturer, drive-through kjørefelt, bilvask og andre steder som har barrierer som kan være hindringer for sjåfører. Lav Lagersalg Signs

Den vanligste typen av overhead barriere faresignalene er lav klaring tegn. Disse skiltene er plassert enten like før bommen eller på barriere for å advare sjåfører i store biler som området de går inn kan skade toppen av sine biler hvis de overskrider maksimal tillatt høyde gjennom området. Lav klaring skiltene er mest vanlig på broer, overganger, parkeringshus og drive-gjennom baner. De fleste personbiler ikke overstige høyden restriksjoner, så lav klaring faresignaler er hovedsakelig nyttig for kommersielle lastebilsjåfører som ofte har last som overstiger høyde begrensninger.
Rock rasområdet Signs

Fjellområdene vil ofte ha stein rasområdet overhead faresignaler. Disse skiltene er plassert overhead for å sikre synlighet til alle drivere før man går ned potensielt farlig område, vanligvis på overganger eller høye stolper. De advarer førere av mulige steiner eller løs rusk som kan gå inn i veibanen. Ras faresignalene er nesten eksklusivt til fjellveier, da disse områdene er mest berørt av fallende steiner og rusk.

Vekt-begrensning Signs

Vekt- begrensning skiltene er ment å varsle sjåfører i tunge kjøretøy eller kjøretøy som er tauing last som vekten kan forårsake et problem med veien, noe som resulterer i skader på kjøretøyet. Vektbegrensninger håndheves i områder hvor det er en sjanse for at veien blir ødelagt av trykket fra tunge kjøretøy som reiser langs dem. Disse skiltene er vanligvis plassert overhead for å tillate full oversikt til drivere før man går ned i vekt-begrenset område.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146395.html

Previous:
Next:

driving Safety