Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan Theft Proof din bil

Det er viktig å ta forholdsregler for å beskytte bilen din. En rekordlavt antall bil tyverier ble rapportert i 2009 i USA på grunn av økt bruk av tyveri prøvetrykk strategier, melder US News & World Report. Beskytte bilen din blir stjålet er viktig fordi selv om forsikringsselskapet vil betale for en ny bil, premiene vil skyte i været som følge av dette. Tyveri prøvetrykk en bil består av flere enkle trinn for å avskrekke en tyv å stjele bilen. Ingen tyveri prøvetrykk taktikk er 100 prosent effektiv, men ved hjelp av disse taktikkene i kombinasjon gjør det svært usannsynlig at bilen vil være målrettet for tyveri. I tillegg er det flere forskjellige gadgets og sikkerhetsanordninger som kan kjøpes. Du trenger
Ratt låsemekanisme
Bil alarm
Hood lås
Vis flere instruksjoner
en

låse bilen dører til alle tider, og forlate vinduene rullet opp, også når bilen er hjemme. Alltid ta bilnøklene med deg. Tyver vanligvis ser etter en rask, enkel måte å stjele en bil. Dette betyr at mesteparten av tiden de stjeler en bil der eieren glemte å låse dørene.
2

Park bilen i en garasje når hjemme og i godt opplyste steder ellers. Jo mer iøynefallende bilen din er, jo mindre sannsynlig er det å være målrettet. Ikke la verdifulle varer i sikte i bilen, som det vil øke sin intriger til tyver.
3

Sett et ratt lås (f.eks, The Club) på rattet når bilen er parkert. Disse gadgets hindre bilen fra å bli styrt og kan bare fjernes med en nøkkel. En tyv vil tenke to ganger før du prøver å stjele en bil med en slik enhet på plass. Du kan også sette på dekk låser som ikke vil tillate bilen å bevege seg.
4

Installer en bil alarm dersom bilen ikke kommer lager utstyrt med en. Bil alarm selskaper vil installere alarm for deg, og det er ulike typer å velge mellom, inkludert motion-sensitive og trykkfølsomme alarmer. Installer en hette lås med din bil alarm, slik at tyvene ikke kan deaktivere enheten.
5

Installer diverse andre låsemekanismer. Girkasse låser forebygge overføring fra arbeidslivet når på plass. Tenning drepe brytere og drivstoff drepe brytere, når aktivert, gjør det umulig å kjøre bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146450.html

Previous:
Next:

driving Safety