Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Elementer som trengs for en North Carolina State Vehicle Inspection

kjøre en bil er et privilegium i North Carolina (NC), men med det privilegiet følger ansvar. Du må få og bestå en North Carolina State Vehicle inspeksjon for å lovlig kjøre bil på offentlig vei. Kontrollen går hånd i hånd med titulere og registrering. Hvis du har de nødvendige elementene, er det en enkel prosess. Elementer som trengs for en North Carolina (NC) Vehicle Inspection
Servicestasjon

Du må ha en kontrollerbar kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN) for å få bilen inspisert. Dine bilskilt tallene må samsvare med tallene på din registrering kvittering. Din lisens plate må være aktuelle, selv om det er fra en annen stat.
Vehicle Safety Inspection
biler stilte opp på en auto forhandlere p Hvis du ikke bare kjøpe bilen din, må du få en North Carolina bilsikkerhet inspeksjon ved slutten av måneden trykket på inspeksjon klistremerke eller innen 10 dager for å få din North Carolina lisens plate. Hvis kjøretøyet er minst 35 år gammel den er unntatt fra denne politikken. Det er en avgift for denne type kontroll.
P Det er 7500 lisensierte inspeksjon stasjoner i Nord-Carolina. Du finner de fleste av dem er bilforretninger, kjøretøy reparasjon stasjoner og bensinstasjoner.
Inspiser bilen din
revet opp kupeen p Hvis du nettopp har kjøpt et kjøretøy i North Carolina, må den passere inspeksjon før du er utstedt bilskilt. Men hvis du kjøpte en bil fra en annen stat kan du få bilskilt før har en inspeksjon. Du må da få en inspeksjon i løpet av neste registreringsperioden eller din North Carolina platene vil ikke bli fornyet.
Mislyktes Safety Inspection
p Hvis bilen din ikke sikkerheten inspeksjon, må du ikke kjøre den på offentlig vei etter gjeldende inspeksjon klistremerke utløper. Dette betyr ikke at du må parkere den på ubestemt tid. Du har opptil 60 dager å reparere feilen og få en ny inspeksjon. Re-inspeksjon er gratis hvis du viser kvittering fra den første inspeksjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146449.html

Previous:
Next:

driving Safety