Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Forsiktig og Advarsel Signs for veiene

Kjøring er ikke alltid så lett som det ser ut, og uten hjelp av veiskilt, ville sjåførene ofte finne seg uinformert, forvirret og med tapt. Noen av de viktigste trafikkskiltene er de som involverer advarsler og forsiktighetsregler. Advarsel og forsiktighet tegn advare sjåfører om mulige kommende farer eller farer. Bokstavelig talt hundrevis av advarsler skiltene er på veiene, men de lett er gruppert i ulike kategorier. Generelt Forsiktighet og faresignalene

Generelle advarsler skiltene brukes når spesielle tilstanden ikke er dekket av en standard tegn. Disse skiltene inkluderer ofte utropstegn med forklarende språk skrevet under. Den forklarende språk er lagt til skiltet basert på de spesifikke instruksjoner knyttet til tilstanden. Skiltet kan også bare lese "forsiktig" eller bruke noen andre grunnleggende piktogram.
Obstacle Signs

En rekke ulike hinder advarsler skiltene er på veiene, som det finnes en rekke forskjellige hindringer for å unngå under kjøring. Diamant-formet skilt med reflektorer er ofte plassert på fortauskanter, skillevegger eller andre hindringer. Rektangulære skilt med diagonale striper representerer solide gjenstander som bro distanser, verktøyet poler eller naturlige objekter som griper bort på veien. Den delte veiskilt er også svært vanlig, der to pilene peker rundt en svart, tunnel-inngang som piktogram, noe som betyr at veien deler kort tid å navigere en hindring.
Animal Crossing eller advarsel

Varselskilt ofte advare førere av potensiell dyr møter blant annet elg, alligatorer, bjørn, elg, hjort, rein, isbjørn og andre, avhengig av hvor du kjører. Husdyr, slik som kuer, hester, ender og sauer er også vanlig på skilt på veier i nærheten gårder. Disse skiltene er ofte ledsaget av en "Share the Road" tegn.
Odd Kjøretøy Crossing

Som dyr, noen ganger merkelige kjøretøyer som traktorer, gaffeltrucker og snøscootere kryss eller reise på veiene. Det hjelper å advare førere av mulig tilstedeværelse av disse kjøretøyene.
Road Arbeid eller Construction

Road arbeid eller bygging varselsignaler er ofte forbigående og indikerer dårlige veier eller andre veiforhold som single-lane, omkjøring, bro ut, sprenging område, bump, dip, flom, myk skulder, ujevn fortau, løs grus, røyk på veien, lastebiler inn og andre potensielle farer eller betingelser. Ofte når det er en konstruksjon faresignal, trafikkbøter er forhøyet, og et tegn nevner dette også.
Kurver og hjørner

Curves og hjørne skilt advarer mot en farlig eller uventede svingen. Skiltene vanligvis indikerer innholdet i sving for å hjelpe advare sjåførene, for eksempel hvis svingen til venstre, høyre, krøll eller skarp.
Crossings, Veikryss og Bridges

Disse skiltene advarer om veiskille, T-kryss, gafler og rundkjøringer. De kan også forsiktig om skjulte innkjørsler. Bridge tegn varsle førere av natur en kommende bro - for eksempel, hvis en ett-felts bru nærmer
Andre Forsiktig og varselskilt

Noen andre. forsiktighet og advarsel tegn inkluderer trafikk signal tegn, tunnel skilt, lane start og slutt skilt, gangfeltet, ingen passerende sone, skole, sykkel, jernbane, fallende stein og andre trafikanter tilstand tegn, for eksempel humpete, bratt eller isete.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/145993.html

Previous:
Next:

driving Safety