Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Trafikk Beroligende Alternativer

trafikk beroligende oppsto i Europa, ifølge Project for Public Spaces. Målet med trafikk-beroligende teknikker er å redusere dominansen av motorkjøretøyer i våre gater, noe som gjør gaten et sted for folk å bevege seg trygt og samles sammen med biltrafikk. Praktisk talt, sier San Francisco Municipal Transport Agency trafikk beroligende kan henvende fartsovertredelse, uvøren kjøring, støy og trafikk nivåer, road rage, og fotgjengersikkerhet. Rundkjøringer

Som Project for Public Spaces forklarer, rundkjøringer er "store, hevet, sirkulære øyer" som er plassert i midten av travle veikryss. Alle kjøretøy som nærmer en rundkjøring må gå rundt det å få tilgang til ønsket gate. PPS sier at rundkjøringer reduserer "konflikt poeng", noe som fører til færre ulykker. Rundkjøringer kan også tjene som et landemerke eller en unik inngang for en by, komplett med landskapsforming, en skulptur eller en fontene.

PPS kaller rundkjøringer "mini-rundkjøringer." Transport planleggere og ingeniører bruker rundkjøringer på mindre skjæringspunktet for å lette trafikken som det går inn lokale gater fra bredere gjennomfartsårer. Både rundkjøringer og rundkjøringer tjene som påminnelser, om ikke hindringer, som signal til sjåførene at de må senke farten.
Opprette Two-Way Streets
enveiskjørte gater kan være ineffektiv .

Enveis gatene kan skape forvirring for sjåfører, og tvinger dem til å gjøre ekstra svinger for å nå sine mål. Endre enveiskjørte gater til toveis tilbyr transport tjenestemenn mulighet til å redesigne en gate. På en toveis gate, kan planleggere og ingeniører bruker medians, for eksempel, som er en annen trafikk-beroligende teknikk. De kan også plassere parkering på begge sider av gaten, noe som skaper en innsnevring effekt som bremser ned trafikken, notater PPS.
Bredere fortau, Smalere Streets
Bikes baner tjene flere formål.

Bredere fortau skape mer plass for fotgjengere, som ofte oversettes til mindre plass for biler i form av smalere gater. En hel rekke trafikk-dempende teknikker resultat i trangere gater. Sykkelbaner, for eksempel, er en felles tilnærming, sier Federal Highway Administration. Ikke bare gjøre sykkelbaner klart ta bort plass fra motorkjøretøy, men de oppfordrer sykling, et alternativ transportmiddel. Byer ofte til fortau extensions, referert til hverandre som pære-outs, chokers eller neckdowns, for å roe trafikk. På midblock eller i et kryss, blir fortauet større, stikk ut i verdensrommet som en gang var eksklusivt for biltrafikk. Som sjåfører oppfatter en innsnevring av kjørebane, de er mer sannsynlig å avta. Smalere gater også forkorte avstanden for fotgjengere som krysser gaten, samtidig som det blir enklere å skjære ut og definere parkeringsplasser.
Road Surface Justeringer

Fartshumper eller road pukler krever drivere for å bremse. Vanligvis ca 3 inches høy, ifølge PPS, de gir trafikk ned til 15 til 20 mph. The Federal Highway Administration sier at fartsdumper kan også hindre trafikk fra enkelte gater. Transport tjenestemenn ofte benytter rumlefelt å roe trafikk. PPS hevder at når sjåførene møter grove eller humpete veier de naturlig nok redusere hastigheten for å redusere støy og vibrasjon sine kjøretøy produsere. Visuelle effekter, for eksempel ulike trafikantgrupper materialer, kan også varsle sjåfører å bremse ned for å se opp for fotgjengere ved fotgjengeroverganger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146033.html

Previous:
Next:

driving Safety