Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan legge vekt på en lastebil seng for Traction

Ifølge Economist , " amerikanere som sine lastebiler. " ( Se referanser 1 ) Pick -up lastebiler er et vanlig syn på tvers av hovedveier og sideveier som krysser USA når det kommer til sikkerhet , det er fordeler og ulemper med kjøring lastebiler. På grunn av høyden sin , de vanligvis klarer seg bedre i kollisjoner med biler. Men pick -up trucks ta lengre tid å stoppe på grunn av sin størrelse og bygge. Når det gjelder å kjøre en to- wheel drive henting i vintervær, fishtailing kan være et problem . Du trenger:
Sandbags
Vis flere instruksjoner
en

Place noen sandsekker i sengen rett over bakakselen av pick - up truck . (Se referanser 2). Merk at hvis vekten er feilaktig plassert bak forakselen, vil det lette fronten og gjøre trekkraft verre i stedet for bedre .
2

Ta trucken for en test -drive . Vær oppmerksom på hvordan bilen håndterer og avgjøre om det nå har nok vekt i sengen for anstendig trekkraft .
3

Legg til flere sandsekker til lastebil seng hvis nødvendig . Rådfør lastebilens brukerhåndboken for å finne ut hvor mye vekt du kan bruke uten å påvirke hvordan den håndterer på veien . En forbedring i trekkraft bør bli lagt merke til lenge før du kommer til standard tillatt vekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146379.html

Previous:
Next:

driving Safety