Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Viktigheten av sikker kjøring

Det er alle typer sjåfører på veien, fra tenåringer til eldre. Alle på veien er ment å være lisensiert. Dessverre, ikke førerkort ikke alltid sikre sunn fornuft og ansvar på veien. Sikker kjøring er avgjørende fordi ting kan skje bak rattet i et brøkdels sekund. Betydning
p Det er flere sjåfører på veien hvert år. Trafikk kan bli tungt trafikkert til tider. Det er viktig for en å holde fokus på kjøringen og ikke bli distrahert av tekstil, snakker i mobilen eller endre radiostasjon. Mellom 2000 og 2005 døde om lag 42 000 mennesker hvert år på veier og motorveier i USA.
Funksjon

Sikker kjøring betyr adlyde fartsgrensen og trafikkreglene, ikke kjører for nær bilen rett foran, kjører saktere i regn og dårlig vær, og unngå alkohol og enkelte medisiner før du treffer veien. Alle disse sikker praksis kan redusere dine sjanser for å bli i en ulykke.
Identifikasjon
p Det er viktig å kjøre sikkert fordi det kan redde livet ditt, bidra til å unngå heftige bøter eller fengsel trafikk brudd og holde forsikringspremier lavere. I noen stater, kan en person som pådrar seg for mange drikker brudd bli latterliggjort med en forskjellig fargede lisens plate (for eksempel gul i Ohio).
Effekter

Sikker kjøring kan innebære off-road forholdsregler som gjør at dekkene er riktig lufttrykk, testing vindusviskere, få vanlige oljer endringer og tune-ups og justere speilene. Alle disse tiltakene kan bidra til å forhindre en ulykke.
Hensyn

Automobile ulykker er den ledende dødsårsaken blant tenåringer, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Sikker kjøring er viktig nok for noen stater å vurdere å øke den drivende alder til 17, 18 eller 19.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146446.html

Previous:
Next:

driving Safety