Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Barn bilbeltet Lover

Alle stater i USA (og District of Columbia) har setebelte lover på plass som dekker barn. Disse lovene varierer i henhold til alder og barnets størrelse. I tillegg er disse lovene varierer fra staten. Juridiske konsekvensene av ikke å ha barna dine riktig behersket når du reiser i en bil varierer fra staten i tillegg. Det er viktig å vite hva dagens trygge og lovlige anbefalingene er når du reiser med barna dine. Barn tilbakeholdende enheter

Alle 50 amerikanske stater og District of Columbia krever bruk av ulike barneseteutstyr når barn reiser i biler. Selv om det er en rekke valg blant enheter, bryter de ned i to hovedkategorier. I alle tilfeller, de er brukt i forbindelse med eksisterende voksen bilbelte i bilen.

Barneseter eksisterer for yngre barn å bruke i biler. NHTSA har etablert et omfattende karakterer system for disse setene, og du kan lett finne dem i mange butikker --- inkludert lekebutikker.

Booster seter er ikke bare for å sørge for at barnet kan se over middag tabell. NHTSA anbefaler deres bruk for barn som er for stor til å passe bilseter lenger, men for små til å trygt bruke voksen bilbelte. Se Ressurser for en link til NHTSA side på barnet bil sikkerhet, som inneholder mye nyttig informasjon.
Hvilke barn bør bruke bil og booster seter?
P Som september 2009, bare fire stater i USA har noen sekundære barnet setebelte lover. Dette betyr at politiet ikke kan stoppe et kjøretøy bare fordi de blir vitne til denne typen brudd. Primær setebelte lover tillater politiet å drive aktiv håndheving av disse lovene i de landene der de er vedtatt.

Ohio lov er sekundær for barn fra alderen 4-14. Colorado og Pennsylvanias barnet setebelte lover er bare sekundært om sine krav til barn i booster seter. Nebraska lov er primære angående barn i bilseter, men sekundært for barn i booster seter.

Spesifikke statlige regler varierer etter alder og barnets størrelse. Se Referanser for en omfattende Insurance Institute for Highway Safety nedbryting av disse lovene, bør state-by-state.
Hvilke barn bruke voksen bilbelte?

USA varierer mye på aldre og størrelser der barn har juridisk rett til å bare bruke voksen bilbelte. Per september 2009, Arizona, Idaho, Minnesota, Montana, Nevada, New Jersey, Pennsylvania, Texas og Wyoming er de eneste landene hvor ingen barn har lov til å bruke voksen bilbelte alene.
Hva med baksetet lover?

Mens NHTSA anbefaler på det sterkeste at alle barn reiser i baksetet, ikke alle stater har bestemmelsen som et juridisk krav. Per september 2009, ikke mer enn halvparten av USA ikke begrunne en juridisk preferanse for barn å være begrenset til baksetene. Se Referanser for en state-by-state nedbrytning for å se hvor staten står.
Hva om bøter?

Per september 2009, alle 50 stater og District of Columbia vurdere bøter for brudd på eksisterende barnesete belte og tilbakeholdenhet lover. Noen også vurdere poeng på førerkortet ditt. Disse bøter varierer mye mellom stater, og noen ganger mellom typer besøksforbud enheter innenfor samme tilstand. Se Referanser for en omfattende state-by-state nedbrytning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146240.html

Previous:
Next:

driving Safety