Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hva er frontlys Sensitivity?

Frontlys følsomhet kan best beskrives som en forkortet betegnelse for "automatisk frontlys følsomhet." Automatiske hovedlys er en standard funksjon i mange nye biler. Både en sikkerhet og bekvemmelighet funksjon, automatiske frontlykter gå på og av i henhold til normale nivåer, uten sjåfør interaksjon. Følsomheten av denne funksjonen er forhåndsbestemt fra fabrikken, selv om høy-line biler ofte inkluderer en justering innstilling for følsomhet nivåer. Automatiske kjørelys

Automatiske hovedlys tilbyr bekvemmelighet til en sjåfør ved å eliminere behovet for å slå frontlysene på og av mens du kjører eller går ut av bilen. Ambient nivåer som er målt gjennom en sensor, gjenkjenne behovet for å slå på og av hovedlysene tilsvarende. Vanligvis fungerer denne funksjonen godt i tåke, storm eller helst en driver normalt vil slå på lysene. Det er ikke nødvendig å slå av hovedlysene når du går ut av kjøretøyet, fordi funksjonen slås av når bilen er slått av
Issues

Selv om automatiske frontlykter kan være praktisk, kan det være en tid da sjåføren foretrekker de deaktiveres. Selv om en bil er i "park", den automatiske funksjonen vil bli slått på, noe som resulterer i frontlys bruke når ikke nødvendigvis nødvendig (for eksempel i en innkjørsel mens varmer opp en bil eller på en drive-in kino). Denne funksjonen kan ikke oppdage regnvær, fordi omgivelsene nivåene varierer i slike situasjoner.
Feilsøking

Slå av automatisk frontlykter i en parkert forholdene ved å engasjere parkering brems. Den automatiske funksjonen har også en opsjon for "on" eller "off" på frontlys kontroller, som overstyrer den automatiske funksjonen. Vanligvis varsles med en kapital "A," bytte mot "on" eller "off"-knappen burde holde. I noen tilfeller er å slå av funksjonen oppnås ved å vri på frontlys bryteren mot "A", som vil slå den automatiske funksjonen og vise et varsel i dashbordet informasjonssystem som "Automatiske kjørelys Off." En eiers håndboken kan vise flere detaljer om et kjøretøy krever annen samhandling.
Sensorer

Automatisk frontlykter arbeid gjennom bruk av sensorer. Sensorer kan vanligvis finnes på dashbordet området og ser ut som små sotede globuser, ligner en butikk skjulte tak kamera. Noen biler har føleren på et skjult sted. Uansett, sørg for å holde dette området klart, fordi dekker sensoren vil resultere i unødvendig frontlys bruk i dagtid forhold.
Følsomhet Forventninger

adresser følsomhet problemer ved å slå på eller av frontlysene gjennom det manuelle alternativet på kontrollene. Forvent frontlysene til å komme på når du kjører gjennom en tunnel eller under en bro. Selv om designet med en ambient sensor, bilen har ingen intelligens om tidspunkt på dagen eller sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146462.html

Previous:
Next:

driving Safety