Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Forskjellige stiler av kjettinger

kjettinger (også kalt "kjettinger") brukes til å få trekkraft i snørike eller isete forhold. Disse kjedene er montert på strømmen hjulene på et kjøretøy, og brukes på alle typer dekk fra de av små biler til traktorer, og har selv lagt til rette for rullestolbrukere. Kabel kjettinger

Kabel kjettinger er konstruert av karbon stålfjærruller, og tilbyr økonomisk trekkraft i alle snørik tilstand. På grunn av den lave profilen av disse kjedene, gir de en rolig og behagelig tur. Kabel kjettinger kan veie opp til 50 prosent mindre enn standard kjetting, og kan vare mye lenger. Disse er vanligvis brukt for personbiler, små SUVer og små lastebiler.
Diamond kjettinger

Diamond kjettinger er en høy ytelse alternativ som lett kan installeres på de fleste applikasjoner. Denne typen Kjeden tilbyr en komfortabel tur med mindre støy og maksimal trekkraft med minimal skrens. Bremselengden av diamant kjedene kan være så mye som 75 prosent kortere enn kabel kjedene. Dette alternativet er ofte anbefalt for biler og lastebiler utstyrt med ABS og traction kontroll-systemer.

Link Cable Chains

Link typen kjettinger kombinere fordelene av både kabel og diamant kjedene. Dette oppnås ved rekker av horisontale metall-linker som løper på tvers i dekkene, som deretter blir forbundet med en stål-kabel som forbinder dem over i sideveggen av dekkene. Disse kan koste om lag 50 prosent mindre enn diamond kjeder, og gir bedre start trekkraft enn andre typer kjeder.
Zig-Zag Chains

sikk-sakk mønster er sett på kabeltypen kjettinger, og tilbyr en effekt som ligner på diamant kjede utforming, et større areal for kontakt, noe som resulterer i bedre veigrep. I likhet med diamant kjeder, er det sikk-sakk mønster ofte anbefalt for biler og lastebiler som er utstyrt med ABS og traction kontrollsystemer.
Geografi
p Det er et faktum at noen områder får mer alvorlig snø og isforhold enn andre, og disse områdene vil ha ulike lover og forskrifter for bruk av kjettinger for ekstremvær. Disse er satt på plass av hensyn til offentlig sikkerhet, og det ville være lurt å sjekke på forhånd for dekk kjede lover når du reiser i vintermånedene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146278.html

Previous:
Next:

driving Safety