Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Om GPS Teen Tracker Devices

En GPS ungdoms tracker enheten er en elektronisk enhet som er plassert inn i en tenåring kjøretøy, slik at foreldre kan overvåke henne oppholdssted gjennom en hjemme-PC. I tillegg til kostnaden av enheten, er det vanligvis en månedlig avgift for service i tillegg. Historie

GPS eller Global Positioning Systems har eksistert siden 1970-tallet for bruk av militære og offentlige etater. Satellitt utvalg forbedringer og senket produksjonskostnadene tillatt sin markedsføring for publikum å begynne rundt 2001. Teen GPS tracker enheter kom på markedet i 2007 og fortsetter å bli tilbudt av flere og flere bedrifter.
Betydning

Ulykker som skjer i et motorkjøretøy er den ledende dødsårsak blant unge voksne i alderen 16-20 år ifølge en National Highway Safety Administration. Tilhengere av ungdoms tracker enheter hevder at deres bruk kan motvirke hensynsløs kjøring og dermed redusere sannsynligheten for at tenåringer vil ha en ulykke.
Funksjon

Den primære funksjonen GPS er å tilveiebringe foreldre med plasseringen av sine barn til enhver tid. Enheten overvåker også hastigheten som tenåring kjører, slik at foreldre kan bli varslet for råkjøring.
Typer

Noen versjoner av ungdoms tracker enhet legges inn i bilens eksisterende GPS-systemet, mens andre er separate enheter. Enheter kan inneholde aktive opptaket som skjer i sanntid, og er synlig når det skjer eller passive opptaket som er holdt i en rapport skjema inne i GPS for å bli sett på et senere tidspunkt.
Egenskaper og fordeler

Mange ungdoms tracker enheter gir også veihjelp i nødstilfeller, og kan også eksternt låse opp dører eller overvåke oppholdssted av en stjålet bil. For tenåringer kan sporing enheten også gi dem fartsgrense og portforbud påminnelser.
Tenåringer 'syn på Trackers

Mange tenåringer føler at slike sporing enheter et tegn av mistillit ifølge en rapport utarbeidet av Fox News. Andre oppgir at de faktisk har fått mer frihet og tillit fordi foreldrene er sikrere å vite at de kan bli funnet i en nødssituasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146139.html

Previous:
Next:

driving Safety