Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Vehicle Safety Tips

Uansett hvilken type bil du kjører, opererer på at kjøretøyet er trygt din viktigste hensynet. Slik at farlige distraksjoner og mangler utstyr for å gå ukontrollert er en oppskrift på katastrofe. Det er viktig for alle sjåfører til å gjenkjenne disse farene og iverksette tiltak for å redusere dem. Sjekk Your Headlights før det blir mørkt
p Hvis du har et problem med frontlykter, kan det ikke bli klart før det er for sent. Tid til å sjekke ut dine frontlykter er før det blir mørkt. Husk at frontlysene kan dim over tid, så selv om dine frontlykter arbeider de ikke kan gi mye lys du trenger for å kjøre etter mørkets frembrudd. Hvis lysene virker svakt eller du har problemer med å kjøre om natten, er det en god idé å erstatte frontlykter. Når du skifter utslitt frontlykter, sørg for å spørre din mekaniker til å sikte dem riktig. Feil justert frontlykter kan være farlig for deg og for andre sjåfører også.
Holde innsiden av frontruten Clean

Haze på innsiden av frontruten kan gjøre blende av motgående frontlykter blending, og dette midlertidig blindhet kan meget vel føre til en ulykke. Innerrom av nettstedet kan være en utfordring, men du kan gjøre det enklere ved hjelp av en børste som er formet til vinduet. En profilert børste med et microfiber hodet gjør et godt valg. Etter at frontruten er rengjort innvendig og utvendig, er det viktig å parkere bilen mot solen slik at du kan oppdage og fjerne eventuelle fjerne dis, skitt eller rusk.
Unngå distraksjoner

distrahert kjøring kan være like farlig som fyllekjøring. Faktisk en fersk undersøkelse gjennomført av Transport Research Laboratory i Storbritannia fant at tekstmeldinger mens du kjører var enda mer farlig enn å kjøre beruset. Andre distraksjoner, inkludert å snakke på telefonen, nå ned for å endre stasjoner på radioen eller snakker med passasjerer, kan også gi farlige distraksjoner. Når du kjører et kjøretøy er det viktig å gi din fulle oppmerksomhet til oppgaven og unngå potensielt farlige distraksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146249.html

Previous:
Next:

driving Safety