Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan kjøre en Saab i snøen

Å kjøre en Saab i snøen er enkelt, takket være alle Saab-modellene har front-eller firehjulsdrift. I tillegg til sin drivverket layout, Saab tilbyr også en rekke elektroniske sikkerhetsfunksjoner som holder deg trygt på veien i alle typer kjøreforhold. Det er imidlertid viktig å huske at sikkerhetsfunksjoner og den generelle lette å kjøre en Saab i snøen ikke skal erstatte trygge kjørevaner. Selv med sikringstiltak, er det mulig å skyve eller spinne ukontrollert hvis utrygge kjøreadferd er utstilt. Instruksjoner
en

Accelerate sakte. Selv om Saab er front-eller firehjulsdrift, motorene har en betydelig mengde dreiemoment og hestekrefter, noe som kan resultere i hjulene spinner ukontrollert hvis du akselerere for fort. De stabilitet og trekkraft kontrollsystemer vil avbryte gassen for å hindre noen glidning, men du trenger også å sikkerhetskopiere fra gasspedalen til å forbli trygg i din Saab under snørike forhold.
2

start i et lavere gir. Hvis du har en manuell girkasse eller en automatisk girkasse som har manuelle skift modus, kan det være lurt å starte i et lavere gir. Dette vil hindre at hjulene spinner når under akselerasjon. Ved å starte i andre gir, vil du også eliminere de, noen ganger clunky først-til-andre skift, og du vil også merke forbedret drivstofføkonomi.
3

Unngå akselerasjon og bremsing i svinger. Når du skriver inn en snørik hjørne, må du bremse før du dreier på rattet. Ved å holde bare nok fart til å la Saabs videre fremdriften bære deg gjennom et hjørne, hindrer du den mulige understyring forårsaket av akselerasjon på glatt føre og tap av veigrep at resultatene fra spinne hjulene mens du slår.
4 < p> Bruk ABS til din fordel. Alle Saab biler har en anti-lock oppbremsing system som hindrer hjulet lockup når du stopper på is eller snø. Ved å bruke jevnt trykk på bremsepedalen, hjul hastighet sensorer på hvert hjul pulsere bremsene til å stoppe bilen så raskt som mulig. Husk at selv om Saab kan opprettholde en høy hastighet mens du kjører i snø, kan det ta mye lengre tid å stoppe i snørike forhold, selv med hjelp av ABS. Sørg for å øke følgende avstand til kjøretøyet foran.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146438.html

Previous:
Next:

driving Safety