Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan sjekke en VIN nummer for Tilbakekalling

Hvis en auto produsenten fastslår at det er en vanlig feil i en viss del av noen av sine biler, kan de utstede en tilbakekalling. Vanligvis, i en tilbakekalling situasjon, er enhver eier av en tilbakekalt bilen rett til reparasjon eller erstatning uten kostnad. Hvis du ikke er sikker på om bilen har noen aktive tilbakekallinger, finne ut er relativt enkel. Det hele starter med VIN, som er en unik numerisk kode som identifiserer din bil. Instruksjoner
en

Approach førersiden av bilen fra utsiden. Se gjennom frontruten foran førersiden hjørnet, akkurat der frontruten møter dashbordet. Du bør se en liten metallplate skrudd inn i dashbordet, og det bør være en lang kode trykt på plate.
2

Skriv ned hele VIN.
3

Se i lokale telefonkatalogen eller på nettet for å finne en lokal forhandler av din make av kjøretøyet. Hvis det er et eget tall for service-avdelingen av den forhandleren, legg merke til det nummeret.
4

Ring forhandleren og, hvis du ikke allerede er knyttet til service-avdelingen, be om å bli overført dit. Så spør resepsjonisten i kundeservice-avdeling om han kan se opp VIN for å se om det er noen tilbakekallinger. De bør ha tilgang til en omfattende database av VINs for å trekke noen tilbakekalling informasjon, og de bør også være i stand til å gi deg noen detaljer om hvordan å handle på en aktiv tilbakekalling ved å fortelle deg over telefonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146123.html

Previous:
Next:

driving Safety