Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Driving regler for en Roundabout

Karuseller gi kritisk trafikkflyt kontroll og øke sikkerheten for samfunnet. Denne sikkerheten, selvfølgelig, forutsetter at du vet hvordan du nærmer deg, inn og ut av en rundkjøring. Approach Roundabout

Rundkjøringer bremse strømmen av trafikk og tillater biler å få tilgang til ulike veier uten å måtte foreta en venstresving gjennom motgående trafikk. Forutsatt at du kjører på høyre side, og avhengig kjørebanemarkering, nærmer deg en rundkjøring ved å bremse og oppbygning til høyre. Ikke kommet til en fullstendig stopp med mindre rundkjøringen er full. I dette tilfellet, vente på tur til å gå inn når det er en passende gap i trafikken.
Angi Round About

inn i rundkjøringen ved å delta i flyten av trafikk som er sirkle til høyre. Hvis exit er ikke før en av de siste utganger (kanskje tre fjerdedeler av veien rundt rundkjøringen), deretter bevege seg mot midten av rundkjøringen. Hvis, derimot, må du avslutte raskere, og deretter holde seg i ytterkanten.
Avslutt Roundabout

å gå ut av rundkjøringen, slå på indikator og dreier til høyre, mot utgangen som du ønsker å bruke. Skulle du gå glipp av det (og hvem har ikke første gang?), Bare fortsette rundt til du får en ny sjanse til å få tilgang til avkjørselen.
Allemannsretten

Biler i rundkjøringen har forkjørsrett fremfor bil forsøker å gå inn. Ikke tving deg i - din tur kommer. Hvis du kjører i Europa, kan du finne at det å være fast om bidraget ditt, ved å forsiktig lettelser fremover, vil hjelpe deg i å få en plass i en travel rundkjøring. Spennende kjøretøy har forkjørsrett fremfor bil som er i rundt omkring. Så hvis du ser avkjøringen nærmer seg, bør sjåførene gi etter la deg forlate rundkjøringen.
Misforståelse

Rundkjøringer blir stadig mer populært i USA og i utgangspunktet forlate drivere klør seg i hodet. Når du oppdage, men det enkle nærmer seg sakte og gir når det er nødvendig, og erkjenner at sikkerheten til en unngått venstresving, vil du være en ekspert og entusiastiske rundkjøring driver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146093.html

Previous:
Next:

driving Safety