Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Om Trailer Kabling

Alle tilhengere om de er slept av en bil eller lastebil må ha visse aspekter som å gjøre dem street legal. En av de viktigste komponenter for å gjøre dem klar gate og lisensiert er bruken av lys montert på traileren. Disse lysene er pålagt for sikkerhet, ikke bare for føreren av traileren, men for omkringliggende drivere også. Ledningene som bærer elektrisk strøm til lys er en viktig del av sikkerheten aspektet for trailere. Trailer kabling alltid skal kontrolleres og vedlikeholdes for sikker drift. Ved å forstå de grunnleggende prinsippene, kan tilhengeren operatøren utføre disse kontrollene med selvtillit. Betydning

Bruken av lys montert på en tilhenger og den påfølgende ledninger er for blinklys, bremsing og kjørelys. Blinklyset og bremser lys montert på en tilhenger må knyttes til tauing kjøretøy elektriske systemet. Dette gjør det mulig for føreren å indikere raskt når bremsene aktiveres, eller en tur indikeres. Kjørelys kan enten styres av en egen bryter i sjåførenes drosje eller når ledningene er strømførende ved start av kjøretøyet.
Funksjon

trailer kabling utføres generelt under tilhengeren fremstillingen og den riktige montering og plassering av lysene. Ledningsnettet drives gjennom trailere ramme for å beskytte ledningen fra eventuelle faremomenter i veien. Selen består vanligvis av en tre-leder isolert pakken - en wire for bremselysene og to ledninger for hvert blinklys, høyre og venstre. En fire-ledningsnett kan brukes til enten backup lys eller elektrisk brems pakker som kan være nødvendig for enkelte lastekapasitet tilhengere.
Typer

Alle wire sele, tre-leder eller fire-leder, bruker metallrammen på traileren for jording av lysene. Jordforbindelsen er det samme punktet, elektrisk som den negative innlegg på batteriet. En bil eller liten lastebil begge har den negative side av batteriet elektrisk bundet til ramma av kjøretøyet. Kulekoplingens brukes som jording for tilhengeren lysene til tauing kjøretøy negative siden av batteriet.
Egenskaper

tauing ball eller trekkrok er mekanisk knyttet til trekkvognen gjennom hovedrammen. Hengeren har en kvinnelig kopp som rides på toppen av haiket ball. Den runde formen gjør det mulig for den å snu aksen peker på tilhengeren og det store arealet av ballen effektivt dirigerer strøm til lysene.
Identifikasjon

Mest trailer kabling bruker tre grunnleggende farger for identifikasjon, brun, gul og grønn. Fire-wire seletøy vil legge fargen svart. Dessverre, så disse fargene er universelle, ikke alle produserer vil koble dem på samme måte til belysning. Den sorte ledningen selv er nesten alltid brukt for enten backup lys eller elektriske bremser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146092.html

Previous:
Next:

driving Safety