Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan får jeg en Handicap Sign for min bil?

Får en handicap skilt for bilen din vil tillate deg å parkere i spesielt utpekte handikappede parkeringsplasser, som vanligvis er plassert nær fronten av en bygning. Dette kan bidra til å lette belastningen på kroppen din. I noen stater, er handicap tegn kalles funksjonshemmede tillatelser eller utviklingshemmede parkeringstillatelser, den bestemt sikt avhenger av hvilken stat du bor i. Prosessen med å få et handikap skilt varierer mellom stater, men prosessen er i utgangspunktet den samme. Instruksjoner
en

Kontakt din lokale motor-kjøretøy kontor. Spørre om handikappede parkering skilt og programmet. Skaff programmet. Spør representanten om han kan sende eller fakse det til deg, eller du kan laste det ned på nettet. Hvis alt annet mislykkes, kan du nødt til å besøke kontoret for å få søknaden.
2

Fullfør søknaden. Vær forsiktig så du ikke å gjøre noen feil. Inkludere dine personlige opplysninger, samt informasjon knyttet til funksjonshemming, hvis du blir spurt om på programmet.
3

Kontakt legen din for å be ham om å fullføre den medisinske sertifisering delen av søknaden din. Legen må kontrollere at det du sier er sant, og at du er i behov av en handikappet parkeringstillatelse. Legen din kan be deg om å sende eller fakse ham skjemaet, eller han kan be for deg å ta det ved hans kontor.
4

Slå programmet i motorvognen kontoret. Pass på å vise gyldig legitimasjon og betale gebyret som kreves av staten. Skaff din handikappet parkeringstillatelse og henge den på din bakspeilet innlegget. Pass på at det kan sees fra utsiden kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146072.html

Previous:
Next:

driving Safety