Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Sidecar Riding Instruksjoner

Sidecars, en spesiell tilknytning til siden av en motorsykkel slik at ekstra passasjer plass, har eksistert nesten like lenge som det har vært motorsykler. Tillegg av en sidevogn endrer aerodynamikk og vekt distribusjon av motorsykkelen, som kan påvirke håndteringen. Tillegg av en passasjer til sidecar legger mer vekt på kjøretøyet og videre påvirker håndtering. Handlingene til rytteren av sidecar kan bidra til sikker håndtering av motorsykkel og sidevogn. Riding en motorsykkel Sidecar

Mens "tip-over line" av en motorsykkel går fra forhjulet til bakhjulet og lar syklusen å tippe på begge sider, er en motorsykkel med sidevogn mer stabil. Ifølge bruksanvisningen som følger av staten Washington for ryttere tar MC-førerkort test, er velting av en motorsykkel med sidevogn en trekant. Vekten av rytteren av sidecar bør holde seg innenfor trekanten dannet hvis linjene er trukket til å koble de tre hjulene på motorsykkel og sidevogn.

Andre sikkerhetsinstruks for motorsykkel sidevogn ryttere er lik noen passasjer på en motorsykkel . Sidecar rytter bør helle i samme retning som motorsykkel sjåfør. På et annet tidspunkt, bør sidevogn rytteren avstå fra unødvendig bevegelse som kan negativt påvirke stabiliteten av kjøretøyet.

De fleste motorsykler utstyrt med sidevogn fortsatt har plass til en passasjer bak føreren av kjøretøyet. Ifølge Washington manual, bør tyngre passasjerene sitte i sidevogn. Passasjerer i sidecar bør bruke bilbelte hvis det er tilgjengelig.

Alle passasjerer på en motorsykkel, inkludert syklister i en sidevogn, skal bruke hjelm og all annen verneutstyr anbefales for en motorsykkel rytter. Sjåføren og alle passasjerene bør avstå fra inntak av alkohol før kjører motorsykkel.
Generell sikkerhet

Den ekstra vekten av sidecar og passasjer øker bremselengden av kjøretøyet. En sjåfør av en sidevogn utstyrt motorsykkel må begynne bremsing tidligere enn en med bare en motorsykkel.

Sjåføren må også varsle passasjerer, om mulig, å eventuelle kommende manøvrer. Dette inkluderer å ha for å unngå veibanen problemer som jettegryter eller fortau pauser, skifter fil eller stopper.

Washington manuell også tyder på at ryttere av sidecar utstyrte motorsykler eller andre tre-hjuls motorsykler, bør ta svinger mer sakte og justere hastigheten når det oppdages hindringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146381.html

Previous:
Next:

driving Safety