Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan overvåke din tenåring er Driving

Foreldres bekymringer om sine ungdoms få en lisens og kjøring er absolutt ikke ny, men teknologien brukes til å tillate en forelder til å overvåke deres ungdoms kjøring er. Kjøretøy sporing enheter kan nå gi informasjon i sanntid for å gi en forelder plasseringen av tenåringen sin som helst på nettet. Mens det er legitime spørsmål om en tenåringer privatliv, kan og overvåking ikke være for alle barn eller forelder, er det også foreldre med legitime bekymringer for sine barns sikkerhet. Det finnes et bredt utvalg av enheter som holder orden, og rapporterer om tenåringer kjørevaner, inkludert bilens hastighet og plassering. Slike driver overvåking enheter kan også brukes av arbeidsgivere, for å holde styr på en eldre foreldre eller venn, eller å finne stjålne kjøretøy. Bruken er like varierte som enhetene selv, og forhåpentligvis denne artikkelen vil gi innsikt i hvordan du velger den beste overvåking enheten for tenåringen din. Instruksjoner
en

Bruk en bumper-klistremerke overvåkingssystem. Dette er den mest grunnleggende, og sannsynligvis den minst pålitelige, metode for å overvåke en driver. Vi har alle sett disse bumperstickers på kommersielle kjøretøy, men de er også brukt av foreldre på barnas biler. Mens absolutt en billig måte å overvåke din tenåring, kan de også føre til falske rapporter og kan ikke relé sanntidsinformasjon.
2

Bruk en black-box type enhet eller mobiltelefon historie å spore tenåringer kjører. En svart boks refererer til en enhet som registrerer et kjøretøy, for eksempel hastighet, retning, plassering, osv. En mobiltelefon kan også bli undersøkt for sin plassering i historien og dermed kan brukes til å overvåke barnet befinner seg. Denne metoden gir mer nøyaktig informasjon enn bumper-klistremerke system, men mangler informasjon i sanntid rapportert direkte til den overordnede.
3

bruke en GPS-system som sender informasjon på nettet for å overvåke tenåringene dine kjøring. Dette innebærer real-time teknologi med et overvåkingssystem som releer data fra en GPS i bilen direkte til foreldrenes e-post eller mobiltelefon, og den nøyaktige plasseringen av kjøretøyet kan overvåkes online. Disse blir ofte referert til som GPS Tattletale eller Real Time Driver Monitoring. Dette er den mest pålitelige og oppdaterte metoder for sporing av tenåringens kjøring. De gir den samme informasjonen som black box-enheter, men gir umiddelbar informasjon og kan settes til å sende alarmer via internett eller mobiltelefon til foreldrene hvis de angitte geografiske grenser og hastigheter blir krenket.
4

De fleste av disse systemene kan kjøpes på nettet eller i butikker og installasjon prosesser og prisene varierer. Ofte GPS-overvåking enheter er lett installeres av eieren eller kan gjøres av butikkansatte eller bilstereo fagfolk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146190.html

Previous:
Next:

driving Safety