Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan Bli med AAA Club

The American Automobile Association er en bil klubb som tilbyr rask veihjelp når som helst, bilbatteri hjelp, tauing, dekkskift reparasjon, personlig turplanlegging og hjelp med å finne en god mekaniker via deres godkjente mekaniker notering. Bli med AAA tilbyr deg også en rekke rabatter på hoteller, Internett-trafikk skoler, kjører skoler og forsikring. Pluss, hvis du er ute etter å kjøpe en ny bil, tilbyr AAA pre-forhandlet priser på nye og brukte biler gjennom et nettverk av godkjente forhandlere. Selv om du kanskje ikke trenger alle de tjenester som AAA tilbud, er det smart å ha noen form for veihjelp, det være seg AAA eller noe lignende, som så mye kan gå galt på veien. Bli med AAA er enkelt, og du kan gjøre det på nettet. Instruksjoner
en

Bli med AAA over telefon ved å ringe 1-888-422-2503. Hvis du foretrekker å bli med på nett, gå www.aaa.com. Skriv inn ditt postnummer.
2

Bla ned til midten, venstre side av siden, og klikk på "Bli med AAA nå."
3

Velg type medlemskap som du ønsker. De har medlemskap som en "premier, pluss og klassisk", som varierer i pris fordi de tilbyr deg forskjellige ingen gratis tauing avstander.
4

Bestem om du vil legge til noen medlemmer av familien til motta medlemsfordeler for en ekstra kostnad.
5

Klikk "Next" nederst på siden og skriv inn ditt navn, fødselsdato, telefonnummer og adresse.
6

Klikk "Next" og skriv inn ditt kredittkortnummer og e-postadresse. Bekreft ditt kredittkortnummer. Klikk "Godta". Sjekk e-posten for en bekreftelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146460.html

Previous:
Next:

driving Safety