Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Slik installerer en elektrisk brems Controller

Lagre masse penger på arbeidskraft ved å installere den nye elektrisk brems kontrolleren for tilhengeren. Den elektriske bremsen kontrolleren vil bedre stoppe ytelse og sikkerhet. Det vil også redusere bremse slitasje på kjøretøyet når tauing. Du trenger:
Brake Controller
2-12 måle rumpe kontakter
1-20amp Auto-reset Breaker
1-40amp Auto-reset Circuit Breaker
Om 25 fot 12 gauge
1-wire springen
Circuit tester
Vis flere instruksjoner
en

Kople først den positive (+) batteri før noe. Den montere trailer kontakten nær stikk på baksiden av kjøretøyet. Deretter montere regulatoren braketten i den ønskede posisjon. Hvis det ikke er noen brakett, deretter montere kontrolleren og fjern for å lage forbindelser enklere. Pre-monter apparatet vil gjøre det enklere å montere etter at alle ledninger er koblet til.
2

Den viktigste ledningen (feed) er vanligvis blå og skal kjøres fra kontrolleren til tilhengeren kontakten. Vanligvis dette kan kjøres gjennom et hull i brannmuren som allerede er der fra fabrikken, hvis ikke man må bores. Deretter kjører under bilen til kontakten.
3

hvit (jord) kan kobles sikkert til metall overflaten som kobles til chasis. Eller det kan være løp tilbake til batteriets negative (-) terminmal. Den røde (bremsebryter) ledningen går til brems bryteren bak bremsepedalen. Bruk en krets tester for å finne hvilken av de to ledningene som går inn i bryteren har gjeldende kun når pedalen trykkes. Bruk ledningen springen å gjøre denne forbindelse.
4

nå koble 20amp breaker til batteriet (+) positive, og den andre enden til den svarte kontrolleren wire. Gjør det samme med den 40amp breaker unntatt kjøre den andre ledningen til trailer-kontakt. Alt skal være klar for tilhengeren når kontrolleren er spent og den positive (+) batteri kobles. Les kontrolleren virksomhet for å finne ut hvordan du skal sette kontrolleren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146179.html

Previous:
Next:

driving Safety