Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan kjøre trygt Blant lastebiler på motorveien

Det er ikke lett å navigere alle hindringer du møter når du kjører. Lastebiler legge til kaos på veiene, så når de er i nærheten, må du være enda mer forsiktig. Instruksjoner
en

Tillat ekstra tid og plass til å passere en lastebil. Alltid passere på venstre side. Aldri somle langs siden av en lastebil. Enten passere den eller slippe tilbake.
2

Tror ikke de advarsler postet på ryggen av lastebiler. Mange lastebiler har skrevet uttalelsen: "Hvis du ikke kan se mine speil, så jeg ikke kan se deg." Trucks har store blindsoner. Følg i stedet si: ". Hvis du ikke kan se lastebilsjåfør ansikt i lastebilens side speil, så han ikke kan se bilen" For å unngå en lastebilens blindsoner, holde minimum fire sekunder eller 200-250 meter bak en lastebil.
3

Være på vakt for lastebiler som reiser rett bak deg. Under ideelle forhold, tar det en lastebil mye lengre tid å stoppe enn en bil, når bremsene blir presset. Hvis en lastebil kommer ubehagelig nær til bilen din, hastighet opp litt for å øke avstanden mellom dere to, hvis du kan gjøre det og holde seg innenfor fartsgrensen. Om mulig, trygt skifte felt, eller dra til siden av veien for å la lastebil pass.
4

Endre hastighet hvis du blir ubehagelig når en lastebil er i kjørefeltet ved siden av deg. Hvis kjørefelt er klart foran, hastighet opp, bor innenfor en trygg fartsgrensen. Ellers slippe tilbake og la lastebilen reise på.
5

Ikke passere på en lastebil høyre side. Førerens sikt er mer begrenset på høyre side av lastebilen. Lastebilens blindsone til høyre kan utvide tre baner i bredden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146154.html

Previous:
Next:

driving Safety