Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan erstatte en suspendert Driver License

Når du gjør ting som stativ opp for mange fartsbøter, få en DUI overbevisning, la bilen din forsikring forfalle eller ikke betale en fartsbot, kan førerkort bli suspendert. Det betyr at du ikke kan lovlig kjøre til du har lisensen erstattes. En rekke krav må være oppfylt for å gjeninnsette en betinget lisens, avhengig av alvorlighetsgraden av førerens brudd. Du trenger
Kjøring posten
Vis flere instruksjoner
en

kontakt eller besøk din lokale avdeling av motorvogner å bekrefte årsaken til at lisensen ble suspendert, slik som kansellert forsikring eller å ha for mange bevegelige brudd. Du må kanskje betale for en kopi av dere kjøring posten for å få denne informasjonen. Hvis det er tilfelle, varierer prisen med staten, men gjennomsnitt $ 10 per februar 2010.
2

omtale de krav som må oppfylles for å erstatte suspendert lisens. Vanligvis staten DMV nettstedet gir disse detaljene, men du kan også få dem i person fra DMV kontoret. For eksempel, på California DMV nettsted heter det at en operatør som har lisens er suspendert for uaktsom kjøring må betale en avgift og saksomkostninger, fil bevis på økonomisk ansvar og gjennomgår en prøveperiode, mens en lisens suspendert på grunn av en DUI overbevisning kan ' t bli erstattet før en obligatorisk suspensjon periode har gått og en DUI behandling programmet er avsluttet. Sjåføren må også betale et gebyr, filen bevis på økonomisk ansvar, betale rettsgebyr og tjene noen nødvendige fengsel tid.
3

Fullfør eventuell nødvendig ventetid, behandling program eller annet program etter behov av statens DMV. Hvis du er usikker på hvordan du skal finne et passende program, spør i din lokale DMV for å få hjelp.
4

Betal rettsgebyr, bøter eller andre DMV avgifter som kreves for å erstatte suspendert lisens. Bøter og avgifter varierer fra staten.
5

Show bevis på økonomisk ansvar hvis det er nødvendig. Dette betyr at du må vise bevis på forsikring for ditt kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146444.html

Previous:
Next:

driving Safety