Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan lære Road Signage

Læringsstiler er som meninger - alles fikk en. Din læringsstil kan være taktile eller visuelle, eller du kan lære best når du stole på farger, mnemonic enheter eller oppfinnsomme ord foreninger. Når det gjelder å memorere veiskilt for en skriftlig førerens test, ikke kjempe din naturlige tilbøyelighet til å internalisere informasjon. Velg en utløser som hjelper deg å huske, så trofast gjenta noen enkle øvelser. Hvis du gjør din skilting lekser, vil du være i stand til å slappe av på testdagen. Du trenger
Rules of the Road heftet
Computer
Internett-tilkobling
Kartotekkort
Markers
Vis flere instruksjoner
en

gå til nærmeste Department of Motor Vehicles kontor og få en kopi av Sjøveisreglene. Den amerikanske regjeringen utgir dette heftet for å hjelpe førerkort søkere studie for skriftlig førerens test. Fokus på veien skiltene segment å lære alt du kan om form, data og fargen på hvert tegn.
2

Kontekstualisere veiskilt. Lær om årsakene veiskilt eksisterer og hvorfor en rekke former eksisterer for å hjelpe sjåførene skille fra hverandre. Forventer at alle tegn du lærer om å oppfylle disse kriteriene:. Veiskilt må tilfredsstille et behov, formidle en eksplisitt instruksjon, får umiddelbar oppmerksomhet av sjåfører, passasjerer og fotgjengere og gi alle i nærhet en tilstrekkelig mengde tid til å handle


3

Lag flash-kort. Bruk gule, svarte og røde markører og indeksere lager for å gjøre Flash-kort. Gjenskape former og nyanser av vanlig tegn. Lære å knytte farger med hvert tegn til å hjelpe læringsprosessen sammen. Bær flash-kort med deg til enhver tid, slik at du kan se gjennom veiskilt gjentatte ganger.
4

Kategoriser veiskilt. Dele flash-kort du har gjort i de fem typer veiskilt: regulatoriske (for eksempel stopp og fartsgrenseskilt), varsling (for eksempel RR og farlig kurve skilt), rute markører, veiledning og informasjon skilter og rekreasjon og kulturelle attraksjoner tegn.
5

Bruk Internett. Internett kan være et nyttig læringsverktøy for å teste dine kunnskaper om veiskilt innenfor rammen av spill, tidsbestemt svar sider og moro å lære øvelser. Noen tester krever en nominell avgift.
6

Relax. Du vil bare bli forventet å få 80 prosent av svarene rett på en skriftlig førerens test, og du kanskje vet de fleste veiskilt allerede.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146065.html

Previous:
Next:

driving Safety