Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Sikreste cabrioleter

Konvertible tillate deg å nyte varmt vær og frisk luft ved å sette bilens toppen og ned. Selv om denne funksjonen er stilig og morsomt, det også kan redusere sikkerheten rangeringer av bilen din hvis kjøretøyet ikke er strukturert, produsert og designet godt. The Insurance Institute for Highway Safety tester hver ny modell av konvertible på markedet, slik at du vet hvilke alternativer som inneholder de høyeste sikkerhetsvurderinger tilgjengelig. Saab 9-3

Ifølge Insurance Institute for Highway Safety, 2004-2009 modeller av Saab 9-3 cabriolet med standard sidekollisjonsputer ble rangert som den "Top Safety Pick" for cabrioleter. Testing viste dummy bevegelsen ble kontrollert, og alle områder av dummy viste lav risiko for skader. Hver kategori har mottatt en "G" for "bra", den høyeste vurdering tilgjengelig. Andre sikkerhetsfunksjoner inkluderer en rollover beskyttelse system, bestående av pop-up søylene bak baksetene, elektronisk stabilitetskontroll,. Og anti-lock bryter
Volvo C70

The Insurance Institute for Highway Safety rangert de 2006-2010 modeller av Volvo C70 cabriolet med standard sidekollisjonsputer som blant de sikreste kabrioleter. Etter at Volvo C70 ble redesignet i 2006, viste testing at dummy bevegelsen hadde kontroll og at alle områder av dummy indikerte lav risiko for skade under en kollisjon. Hver kategori ble gitt en god rating. Front dør montert hodekollisjonsputer og foran setet er montert torso kollisjonsputer er til stede, sammen med en rollover sensor.
Chrysler Sebring

Insurance Institute for Highway Sikkerhet rangert de 2008-2010 modellene av Chrysler Sebring konvertible med standard sidekollisjonsputer som blant de sikreste kabrioleter. Dummy testing viste at kroppsbevegelse er godt kontrollert under en kollisjon, og at hodet, nakke og bryst områder hadde lav risiko for skade. Den eneste delen av kroppen som ikke har fått en G, eller bra, var vurdering høyre ben /fot område, noe som kan oppleve kreftene som ville føre til en skade. Området fikk en "A" rating, som betyr "Akseptabel".
Ford Mustang

Ford Mustang modeller produsert etter desember 2009 med standard sidekollisjonsputer er blant de sikreste kabrioleter , ifølge Insurance Institute for Highway Safety. Eldre modeller spilt dårlig sikkerhet karakterer på hode /nakke området. Foran struktur og dører av 2010-modellene ble restrukturert, og nye tester viste at disse modellene forbedret til en "god" hode /nakke sikkerhetsgodkjenning. Alt ble vurdert "Good" bortsett strukturen /sikkerhetsbur, som ble vurdert "Akseptabel".
Volkswagen Eos

Insurance Institute for Highway Safety rangert 2007-2010 modeller av Volkswagen Eos cabrioleter med standard sidekollisjonsputer som blant de sikreste kabrioleter. Testing viste dummy bevegelsen var i kontroll, og alle kategoriene har mottatt "Good" rating med unntak av hode /hals-området, som fikk en "Akseptabel" rating. Sikkerhetsmessige funksjoner i bilen omfatter rollover beskyttelse system, elektronisk stabilitetskontroll og anti-lock pauser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146020.html

Previous:
Next:

driving Safety