Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hva betyr det ved en ren kjøring posten?

Kjøring poster består av de mest relevante data om en persons drivende historie, for eksempel opplysninger som kan identifisere, ulykke historie og eventuelle resulterende domstol overbevisning. De beste kjøring poster regnes som "ren". Identifikasjon

I juridiske termer, viser en ren kjøring posten ingen brudd, inkludert noe "mindre", slik som en trafikk billett.
Hensyn

Auto forsikringsselskaper vanligvis vurdere en drivende posten ren når den forsikrede har hatt noen ulykke krav, selv de som ikke er førerens feil.
Fordeler
< p> Personer med ren kjøring poster blir tilbudt lavere forsikringspremier enn de med "merker" på posten sin. Noen arbeidsgivere, spesielt de som er involvert i transport, kan ikke tolerere noe mindre enn et rent rulleblad.
Time Frame

I de fleste stater, er kjøring poster rengjøres automatisk etter en visst antall år. I California, for eksempel, ett poeng eller to-point brudd for mindre brudd forsvinner etter tre år. Alvorlige lovbrudd, som for eksempel å unnlate å vise seg for en DUI domstol utseende, bo på en rekord for 10 ti år.
Tips

drivere med bare en mindre overtredelse viser , for eksempel en trafikk billett, kan vanligvis få lovbruddet fjernet fra posten sin ved å delta på en defensiv kjøring klasse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146398.html

Previous:
Next:

driving Safety