Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Anbefalt Foot Stearinlys for Parking Lot Lighting

Riktig belysning bidrar til sikkerheten til parkeringsplassen. Riktig plassert belysning eliminerer skygger som kan skjule enkeltpersoner og gi dem en mulighet for galt å gjøre. Lyset ikke bare fraråder inntrengere, men gir lys er nødvendig for drift av lukket krets overvåkingskameraer. Det gjør det også vakter for å observere situasjonen og sørge for sikkerhet. Plassere Parking Lot Lights

Hvert sted innenfor en parkeringsplass skal lyse med minimum to og helst fire pole-montert lys. Gir flere kilder av lys reduserer antall områder innenfor en skygge. Lette polene bør være minst 20 meter høye å gi en høy vinkel av lys. Dette vil gi en viss belysning mellom parkerte biler som ikke ville oppstå fra lys montert på lavere poles.Plans for lyspol plassering inkluderer vanligvis innlegg rundt omkretsen av parkeringsplassen og også innenfor parkeringsplassen.
lysintensitet

Accordingto nettstedet crimewise.com, er minimum anbefalt lysintensitet en fot-stearinlys. I områder hvor det er potensiell skade på kjøretøy, er to fot-lys anbefales. Disse standardene er gjennomsnitt selv om ingen område på parkeringsplassen bør ha mindre enn en fjerdedel av gjennomsnittlig lamination.Some områder av parkeringsplassen - lasting soner, innganger, utganger og til og med markedsføring skilt - kan være tent til en belysning av 5 fot-lys eller mer.

parkeringsplassen lysene og sikkerhet

Parkeringsplass belysning bør være utformet for å gi nok lys for menneskelig observasjon. Overvåkingskameraer jobber under dårlige lysforhold er enn synlig ved den menneskelige eye.Make at overvåkingskameraer er ikke rettet mot noen av sikkerhet lys, innstillingen eller stigende solen eller inngangen til parkeringsplassen der frontlykter ville påvirke camera.The hensikten med belysning er å gi synlighet for sikkerhetsvakter eller kameraovervåking. For å oppnå dette lyset må nå alle områder av parkeringsplassen og gi belysning selv i områder skygget av et objekt. Plasseringen av lyktestolpene og oppsettet av parkeringsplasser må koordineres under planprosessen for å oppfylle dette målet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146455.html

Previous:
Next:

driving Safety