Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Safety Rating på bilseter

Som National Highway Transportation Safety Administration forklarer, alle bilseter på det amerikanske markedet oppfyller de dynamiske testkrav satt i føderale motorkjøretøy sikkerhetsforskrifter. NHTSA har vurdert en krasj-test program for barn-tilbakeholdenhet enheter, til slutt bestemmer seg mot den i 2005. Byrået hevder at resultatene fra et slikt program vil være til liten nytte for forbrukerne. I stedet NHTSA er ease-of-use ratings for bilseter tjene som går til rating system for bilistene. Typer

NHTSA priser følgende typer bilseter: bil seng, spedbarn, forovervendt, tre-i-en, cabriolet, kombinasjon og booster seter. Generelt, som NHTSA Child Safety nettside notater, babyer sitte i et barnesete fra fødsel til de er ett år gammel og minst 20 pounds. Småbarn flytte til en forovervendte bilsete i en alder av 1 og 20 pounds til fylte 4 og 40 pounds. Når et barn vokser ut av en fremovervendt bil satt med fem-punkts sele, rir han i et belte-posisjonering booster sete til han er høy nok til å bruke en voksen bilbelte.
Evalueringskriterier

Alle bilseter møte føderale sikkerhetsstandarder og krasj resultatmål, ifølge NHTSA. Etatens vurdering systemet måler bilseter på grunnlag av hvor enkle de er å bruke. NHTSA anser "innhold og klarhet" av bilsetet er eierens manualen i sin "Evaluering av Instructions"-kategorien. Den "Bilinstallasjon Features" tiltaket ser på hvor enkelt det er å installere bilsetet. NHTSA vurdere "innhold og klarhet" av bilsete merking under "Evaluering av etiketter"-kategorien, mens du gjennomgår hvor lett det er å sikre et barn i Fastspenningsmekanisme i "Sikring av barn"-delen.

Rating System

Hver evaluering kategori mottar en rating på en fem-punkts skala. En fem-stjerners rating betyr at bilsetet er rangert som "excellent" i en bestemt kategori. Fire stjerner er lik "over gjennomsnittet", mens tre stjerner tilsvarer "gjennomsnittlig" performance i en gitt kategori. NHTSA mener en to-stjerners ranking "under gjennomsnittet." En vurdering av en stjerne betyr at bilen sete utfører dårlig i den kategorien. Alle rangeringer referere til den enkle bruken av en bil sete funksjoner.
Hensyn

NHTSA påpeker at det ikke gir "fit" informasjon for bilseter. For å finne ut hvilke bilseter er kompatible med bilen din, foreslår etaten rådgivning med bilprodusenter. I tillegg, siden de fleste nye biler er utstyrt med klinke (en serie med kroker designet for å sikre bilseter), evaluerer NHTSA brukervennlighet ved å bruke bilsete med både standard setebelter og lås.

Top Bilseter

Du kan vise NHTSA er ease-of-use rangeringer på sin hjemmeside (se referanser). Nettstedet lar deg kategorisere bilseter etter type. Det tillater deg ikke å sortere bilseter basert på individuelle eller generelle ease-of-use rangeringer, velger for en alfabetisk liste. Flere bilseter fikk fem stjerner i alle områder for 2009, inkludert "Compass B510" high-back beltestol og "evenflo Big Kid Amp" ryggløse booster sete. Blant spedbarn seter, "The First Years Via" var perfekt i 2009. "The First Years" merkevare også dominerte "cabriolet"-kategorien. Konvertible bilseter bytte fra bak-til forovervendt etter hvert som barnet vokser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/145988.html

Previous:
Next:

driving Safety